Kiengedtük a szellemet a palackból


Komáromba egy csodálatos összefogás történt, aminek szépsége , hogy a fiatalok tették azt. Álmodtak maguknak egy sportpályát, hogy űzhessék biztonságosan a kerékpár és gördeszka sportot. Elkerüljék, hogy nyári szünetükben rendőri és lakossági zaklatásnak legyenek kitéve. Városunk legszebb pályázati anyaga lett, méltón képviseltük, ahol csak lehetett. Rólunk szólt a megyei rádió a városi tv és számos nagy, országos weboldal is. Mi csak az adó 1%-át szeretnénk elkérni, ami a levélolvasójának csak egy tollvonás, de több 100!!! fiatalnak egy életforma. De bármilyen dologgal támogathat, egy biztató szóval, kitermelt, de szükségtelenné vált földkupaccal, használható lécekkel, deszkákkal, padokkal, szemetesekkel, minden olyan eszközzel, ami egy ilyen álomhoz kell. Mellékelünk egy linket, hogy lássák, nem csalás, nem ámítás, a komáromi gyerekek ez ügy érdekébe felnőttek. Engedjék, hogy tovább higgyenek a felnőttekben.

Köszönettel: B. Tamás Tom és több 100 fiatal.

Kassák KSE adószám:
19143736-1-11

Számlaszám: OTP Komárom 11740030-20022291-00000000


Információim szerint Komárom Város Északi önkormányzata is szeretne egy ilyen pályát létesíteni a Vág mellett.
” Sánta Béla elmondta, hogy a Vág hídja melletti részen egy fákkal benőtt szemét- és törmelékrelakót számoltak fel. A terület egy része az erdészet tulajdonába tartozik, és örömmel fogadták, hogy rekultiválják a korábban elhanyagolt területet. Egyelőre csak fűvel lesz bevetve a terep, de az erdészet nyitott arra, hogy a város átvegye a telket, és akár más célokra is kihasználhatja a város – mondta el Sánta Béla. Felmerült például egy bicikliseknek szánt bi-cross pálya építése – tette hozzá az osztályvezető.” (bumm.sk)

Egy hozzaszolas a “Kiengedtük a szellemet a palackból” bejegyzeshez

  1. Az adóm 1 százalékát ha nem baj inkább rászorultaknak adom, a srácokat pedig támogatom azzal hogy utalok egy kisebb összeget. Maximálisan jó ötletnek tartom egy ilyen pálya létesítését, bár nem bosszantanak sem a gördeszkások sem a bringások, de egy elkerített, biztonságos terület létrehozása ezen sportok üzésére jó ötletnek tünik.

Comments are closed.