Kampány- ami még nem volt.


Napról napra egyre jobba úgy érzem, hogy egy idegen világba csöppentem. Egy olyan világba amelyben már nem tudom követni az eseményeket. Mindig tudtam, hogy Komárom egyedi és utánozhatatlan, de ilyen kiélezett kampányra én sem számítottam. Mindenki számára egyértelmű, hogy itt a “Lé(t) a Tét” ! Én sem ma születtem, de nem emlékszem arra, hogy két emelet magas és hat ablak széles plakátot láttam volna az eddigi kampányok során. Most nem is egy ilyen található a városban. Elég megállni a híd lábánál és körbefordulni. A tér minden sarkáról több jelölt képe is mosolyog ránk. Egy halom új fogalmat kell megtanulnom. A mai újdonság a 24 órás kampány. Már nem elégszünk meg a pár órás rendezvényekkel. Az egyik jelölt ma 8-kor reggeli kávázással kezdi, majd esti kocsmázással -“Kocsmázzuk végig a várost”- folytatja és reggel másnaposság kezelésére ad tanácsokat-“Macskajajra mit tegyünk?”. Én csak bízom benne, hogy nem ők lesznek majd az oktatásért is felelősek… Indul a Basti taxi is amely ingyenesen szállítja a választókat-legutóbb a HZDS tette ingyenessé a tömegközlekedést a választások napjára Nyitrán. A másik csapat inkább a kultúrát részesíti előnyben ők koncertsorozatot szerveznek szombat délutánra.

Személyes:  A door-to -door kampány azért már erősen beleavatkozik az emberek személyes zónájába, amely inkább zavaró. Sokkal fontosabb és jobb a konkrét kérdésekre válaszolva közelebb kerülni a választóhoz. Ne az ajtómon kopogjon “Kovács Pisti” , hanem a drótpostán (email) feltett kérdésemet válaszolja meg Kovács Péter..

22:06 – Kovács Péter válasza a bejegyzés megjelenése után megérkezett…

[nggallery id=53]

2 hozzaszolas a “Kampány- ami még nem volt.” bejegyzeshez

  1. Cannavaro- egy ismerős ma 9-kor felhívta az ingyenes Basti-Taxit. A srác nem tudod semmiről. Azt ajánlotta, próbáljuk fél óra múlva addig beszél a főnökeivel. Megpróbáltuk!
    A főnökei nem vették a telefont. Fél tizenegykor jött a taxi, kamerával és ajándéktollal, valamint ingyen sör és bor meghívóval…..

    Ez ám a szervezés!!

Comments are closed.