Ingyenes Ölelés Komáromban


Végre Komáromba is eljutott az a japánból indult kezdeményezés amely célja, hogy  lerombolja az emberek közti  távolságokat a mesterségesen felállított határokat. Aki nem szeretne mást, csak egy önzetlen ölelést, az jöjjön ki vasárnap délelőtt 9 órára Komáromba a Klapka térre és ölelkezzen gátlások nélkül. A szervezőn kívül önkéntes ölelésosztókat is várunk korra nemre és vallásra és nemzetiségre való tekintet nélkül. Szeressük egymást önzetlenül! Szeretnénk, ha újra “divatba” jönne családon belül is a rendszeres ölelkezés. A gyerekeknek nagy szükségük van erre, de a felnőttek testi-lelki egészségének megőrzéséhez is elengedhetetlen! A vasárnapi rendezvény műfaja, Villámcsődület (Flash Mob). Még a szervező sem tudja, hogy ki jelenik meg ölelésre illetve az ölelések osztására. A megjelenő emberek nem ismerik egymást, ebből kifolyólag  kérek mindenkit, hogy iratait, pénzét biztonságos helyre tegye , az ördög soha sem alszik 🙂

Aki még  nem elég elszánt annak egy videó, kedvcsinálónak!


6 hozzaszolas a “Ingyenes Ölelés Komáromban” bejegyzeshez

  1. ez nagyon jó ötlet, kár, hogy csak most találtam rá a cikkre. Én Debrecenben részt vettem egy “free hugs” flashmob-on és nagyon jó volt, remélem itt Komáromban lesz még ilyen rendezvény 🙂

  2. Hosé- az emberek többségét több mint egy éve senki sem ölelte meg. Az egészséghez napi 3 ölelésre van szükség. Ingyenes ölelés nap helyett nevezhetnénk akár rákmegelőző napnak is !

  3. nagyon bénák lehetnek az emberek, hogy nincs otthon a családi/baráti körükben senki akit meg tudnának ölelni, aki megölelné őket! ..hát ide jutott a társadalom: meg kell hirdetni hogy INGYEN megölelhetőek vagyunk 3 órán keresztül!

  4. Erzsébet szeretettel várunk! Remélem az esős idő sem fog senkit elriasztani és egyik fél sem fogja politikai célokra felhasználni ezt a remek alkalmat.

    A megjelenéstől számított első 10 órában 108 ember “Lájkolta” a bejegyzést a Facebookon. Ezzel rekordot döntöttünk!

  5. Ennek nagyon örülök!!!Végre itt is történik egy kedves gesztus a szeretet és kedvesség kimutatására.Ránk fér!!!

Comments are closed.