Nemzetiek randevúja Komáromban


Jövő hét szombat délutánján, október 9.-én érdekes találkozónak ad otthont Komárom. Nemzetközi Találkozót szervez három szélsőségesnek titulált nemzeti szervezet. Ami még érdekesebbé teszi a rendezvényt az a résztvevők nemzetisége. A rendezvényen a Szlovák a Magyar és a Szerb nemzeti radikálisok vonulnak fel a nemzetek közti barátság jegyében. Számomra a hír hihetetlennek hangzott ezért gyorsan körül is néztem a neten  és bizony úgy látszik nem kacsáról van szó. A rendezvény meghívója megtalálható a MAGYAR és a  SZLOVÁK nemzetiek honlapján is. Én nagyon hitetlen  és gyanakvó is vagyok a rendezvénnyel kapcsolatban, de érdemes megvárni a végét. Szóval nem szeretnék túl korán ítélkezni. A megbékélés jó dolog, de ilyen hirtelen? Egy választás ennyire megváltoztatta volna az embereket? Szóval ha másra nem is ez a hír már csak arra is jó volt, hogy megnéztem két magát nemzetinek valló csoport honlapját. Tegyétek meg ti is! A rendezvény 9.-én, szombaton délután két órakor  kezdődik, Komáromban.

9 hozzaszolas a “Nemzetiek randevúja Komáromban” bejegyzeshez

  1. Nos kimondta az egyszeru” igazságot a huszita!A JOJ tévé meg szégyellheti a pofáját mivel ez példamutato rendezvényro”l dezimformált!!!!A kriminoviniba a bu”no”zéssel foglalkozo sotjába sorolták a hírt s extrémista csoportulásoknak nevezték az szeretet alapu nemzeti csoportulásokat akik nyilvánossan kijelentették,hogy semmi ko”zu”k a cion-liberálkapitalizmus generálta sovinizmushoz mely élteti ez romlott heroikus-globalista világbirodalmat!!!Asz mondták,hogy uj ellenségképeket találtak s ezek a romák meg a gazdasági válság.Nevetséges rágalom JOJKa!!!!A kontextusbol kiragadni és dezimformálni,minden bizonyítto jelleg nélku”l ez a pofátlan ,hazugság ez profit orientalizmus s annak médiuma!A rom-hátrahagyás a rom-hozás meg o”ssz társadalmi probléma,melyet ellenségeskedésekkel nem tartunk megoldhatonak de ez jellemzo” az kreált gazdasági, válságokra is mivel ezen tényezo”k az éllo”sko”do”,JOJ-modu és tehetetlen politikusainkat nem érintik.!!!
    Tv ´HNOJ??????????!!!!?????

  2. Nos, ilyen rend és fegyelem még nemvolt Komáromban, bár az elején a megtévesztett HNV-s bajtársak be kiábálták a ” vesszen trianont “, csak sajnos rossz helyre címezték, kiabálták volna nyáron, mikor a Slota és komáromi soviniszta csapata a városunk orra alatt megalázta mindkét nemzetet a mára nemlétezó ( a Párizsi Béke állatl felulírt ) szerzódést dicsóíttó szégyen sírkó letétele alkalmából.
    Ezek a nemzeti gyerekek nem ezt a szellemiséget képviselik, hiszen az iagazi nemzeti elismeri a másik nemzetet és jogait, úgy ahogy 1938 -ban a szellemi elódeik visszadták amit kellet és így ok voltak azok az autonomista radikális szlovákok akik igazán eltorolték Trianont !

  3. Komárom a népuralom mo”gé bujt pénz diktátum ,kotyvasztotégelyébo”l keru”ltek elo” az izmusok, .melyek egyike sem az Teremto”-természetet ,életpártiságot figyelembevevo”,társadalmi,ko”zo”sségi formák!A sovinizmus épp ezen izmusok része,mert az mindeggyik tartopillére!!!!
    A nacionalisták együttműködési képlete a konnacionalizmus (nemzetek közössége).

  4. NAgymester- én nem szoktam információk hiányában azonnal támadni. Megvárom , mi is lesz a dolog végkifejlete.Kicsit hitetlen vagyok az ilyen nagy összefogásokban. Ez vonatkozik a HÍD komáromi nagy koalíciójára is, amelyben jelen van a szlovák nacionalista meg a magyar nacionalista i mellettük a kommunistával….Hogy tudnának ők közös nevezőre jutni?? Basti, nagyon okos volt, ezt nem lehet eltitkolni, mert egy ilyen vegyes társaságban biztosan talál mindenki egy olyan embert akire szívesen adná voksát. De megnyerni a választást még csak a kezdet!!!! Hogy szeretnének ők közösen várost vezetni????

  5. A nacionalista vagyis nemzeti s annak ellentéte a soviniszta, vagyis az aki a feljebrendu”ség elvét hirdetvén!
    A nemzet szavunk bizonyságot tevén az lényegro”l, mely a NEMZET=NEMES=NEMZéS ro”l szolla a nemes szaporodásrol a nemesített,nevesített ,életpárti ,életmodrol !!!!Nemzetinek lenni,nem az nyeltani nyelven és a kreált multon valo lovaglást jelenti,mivel tudvalévo”,hogy ezen szellemiséggel a pénzoligarchikus-birodalmiak ,sikeressen o”sszehuszítván,megosztván az kizsákmányolni,kiirtani valo Europai-nemzeteket !
    Mindenkit szeretettel várunk az profitorientált ,vadkapitalizmus egyik tartopillérének leleplezésén s ha kell annak kivételén ,ami az embretelen, életellenes,jo”vedelemhozo ,liberál-sovinizmus !!!!Le vele!

  6. Üdv!

    A gyanú eloszlatásának a legjobb módja a megismerés. Menj el, s győződj meg saját szeműleg, hogy nem lesz semmiféle provokáció, gyűlölködés!
    Egyébként a magyar fél részéről nem nemzeti radikálisok mennek (ahogy szlovák részről sem), hanem hungaristák! Nem mindegy, hogy Gizike vagy gőzeke! 🙂
    S nem is frissiben keletkezett a barátkozási szándék, hanem régebb óta.
    Jah és a választásoknak, a pártoknak ehhez semmi köze! Ha rajtuk múlna, akkor megfolytanák egymást egy pohár vízben.

Comments are closed.