Ismét exibicionista a temetőben


Több idős hölgy jelezte, hogy a komáromi temetőben ismét megjelent egy úriember, aki férfiasságának fitogtatásával próbálja meg elkápráztatni a megemlékezni kijárókat. Nem kell megijedni, de mindazok akik erre érzékenyek, ha lehet ne egyedül menjenek ki a temetőbe leróni kegyeletüket és ezt főként ne sötétedés után tegyék. Társaságban mindenkinek megnő az önbizalma ezért ajánlom, hogy családtagokkal közösen látogassanak ki a sírhoz.   Mivel a komáromi temető elég bokros néhol dzsungelszerű, ezzel ideális körülményeket teremt az ilyen és ehhez hasonló szexuális devianciával rendelkezőknek, hogy kiélhessék vágyaikat. Amennyire lehet mindenki őrizze meg a nyugalmát és a hidegvérét egy ilyen találkozás alkalmával, kerülje a pánikot. Sajnálatos módon, nehéz tenni a jelenség ellen, mert az inzultált általában idős hölgyek csak egymásnak adják tovább az információt és sem a temető gondnokával sem a rendőrséggel nem osztják meg azt.


Exhibicionista:
1; az, aki szereti a belső énjét, stílusát, minden áron megmutatni a külvilágnak;
2; az aki a nemi szerve mutogatásával előidézett megbotránkoztatással érez szexuális élvezetet
Eredete: latin
Idegen Szavak Gyűjteménye


4 hozzaszolas a “Ismét exibicionista a temetőben” bejegyzeshez

  1. Ildikó- igen, sajnos mint én is utaltam rá ez szinte már természetes. Tudod,a rend őrei csak akkor szoktak cselekedni ha már valami nagy baj történt. Az érme másik oldala meg az, hogy a temetőt főleg idősebb egyedülálló hölgyek látogatják. Ha őket ott inzultus éri, nem fordulnak a rendőrséghez mert bizonyítani nem tudja és lényegében csak időpocsékolás. Az ilyen hírek csak szájhagyomány útján terjednek, az meg nem bizonyítékerejű.

  2. Azért nem ártana, ha a rendőreink néha körül néznének a temetőbe. Ez már nem az első, hogy idős hölgyeket riogat valami állat, mert ez nem nagyon mondható embernek. Felháborító, hogy a temető sem szent már.

  3. Mit lehet tenni velük szemben. szatír

    – Ha sötétben közlekednek általában kísérővel tegyék.
    – Mobiltelefon legyen kézben és ne a táskában.
    – Kerüljék a sötét beláthatatlan útszakaszokat.
    – Ha úgy érzi, követik, menjen azonnal kivilágított útszakaszra, illetve azonnal telefonáljon hozzátartozóinak.
    – Ha lehetőségük adódik, figyeljenek meg minden ember ruházatát, ismertető jegyeit akivel találkoznak.
    – Igyekezzenek minden létező módon védekezni, kiáltozzanak, sikítsanak, ugyanis néhány szatírt már ez is eltántorít az erőszak folytatásától.
    – Üssenek, rúgjanak, karmoljanak.
    – Felveszünk vele szemben egy támadó pózt, amin igen csak meg tudnak lepődni.
    – Ha már elénk tárta testi valóságát erre lehet úgy reagálni, “Hogy csak ekkora” ezzel újabb meglepetést okozva és futás.
    – Drasztikusabb megoldás, ha a legérzékenyebb ponton találjuk el a támadót. Ha a rúgás sikerül, akkor meg sem fog mozdulni, még a rendőrség kiérkezéséig sem.

    A lényeg, hogy ne hagyjuk magunkat.

Comments are closed.