Mindazoknak akik szeretnek  bejegyzésekhez hozzászólni és  lelkes Facebook rajongók, egy újabb egyszerűsítéssel szeretnék a kedvükben járni.  A facebook egyik pozitívuma az, hogy ott az emberek arccal vállalják véleményüket. Mától erre nálam is lehetőség nyílik. Nem szeretnék regisztrációkat és ezzel együtt adatokat gyűjteni, egyszerűen csak úgy gondoltam megkönnyítem a dolgotokat. Amennyiben a bejegyzés tetszett vagy azzal egyetértesz a facebookról ismert Tetszik ikonra kattintva jelezheted ezt számomra és a többi olvasó számára. A bejegyzést meg is oszthatod a Facebookon az ismert SHARE gombra kattintva. Amennyiben úgy döntesz, hogy szeretnél hozzászólni az íráshoz és rendelkezel facebook regisztrációval, elég ha a hozzászólás mező feletti CONNECT WITH FACEBOOK gombra kattintasz. Első alkalommal engedélyezned kell az információk megosztását. Amennyiben a Facebbook böngészése  közben jutsz el hozzám, a rendszer barátként felismer és automatikusan beléptet. Az oldal semmilyen adatot nem rögzít a felhasználókról. Az összes megjelenő adat (Név,Fénykép) a facebookon a te fiókodban marad . Minden adatkezelésre a Facebook (általad előzőleg beállított)adatvédelmi beállításai vonatkoznak!

Természetesen megmaradnak a régi lehetőségek is. A Gravatar regisztrációddal továbbra is tudsz képpel üzenetet hagyni, illetve teljesen anonim módon kép nélkül is. Ebben az esetben  a kék alapon fehér G betű lesz látható a hozzászólásod előtt.

10 hozzaszolas a “Közelebb a Facebook-hoz” bejegyzeshez

  1. Abraka-Ha polgármester szeretnél lenni érdemes a Facebookon regisztrálni. Ha itt is képpel meg névvel látnak,akkor nagyon megnőnek az esélyeid.

    Most, hogy sikerült összekapcsolnom a két rendszert sokkal egyszerűbben tudsz üzenetet hagyni itt is. Nem kell nevet meg emailt írni csak bejelentkezel a gombra kattintva.

  2. Nagy nehezem összehoztam. Néha a mai technikai fejlődés mellett úgy érzem már magamat, mint a hatvanas és a hetvenes években a mi szüleink. Akkor volt egy Natinal márkájú kétkazettás magnóm, rajtam kívül senkisem tudta kezelni, pedig egyszerű volt mint a pofon. Most így érzem magamat, mikor a z internet legetőségeinek az útvesztőjében, néha tanácstalanul állok. Most valahogy ezzel a feiszbúkkal is így jó-jó van, de már nem nekem, de … akkor is meg kell próbálni.

Comments are closed.