Szokásos esti látogatottsági statisztikámat nézegetve lettem figyelmes egy linkre a “Honnan érkeztek?” rovatban. A könyvjelző egy BUMM bejegyzésre mutatott. Megnéztem. A hozzászólások közt találtam az oldalamra mutató linket Moric tollából, aki megdicsérte politikamentességemet.  Soha nem terveztem politikai blogot indítani és ez továbbra sem lesz célom. Mivel elég ismert ember vagyok Komárom belvárosában és már polgármesternek is szerettek volna jelölni 4 éve, így ha akarom ha nem az emberek megállítanak és elmondják a véleményüket a velük történtekről.  A politikát viszont sajnos nem lehet kizárni az életünkből. Hamarosan jönnek a parlamenti választások majd a számunkra városlakók számára talán még fontosabb helyi önkormányzati választások. Ha tetszik, ha nem az az ember aki be fog ülni a polgármesteri bársonyszékbe nagy hatással lesz majd a város további fejlődésére vagy épp leépülésére.  Az eddigi bejegyzésekben leírt problémákkal kapcsolatban szívesen várom az összes indulni készülő jelölt véleményét. Amennyiben hosszabb írásban fejtené ki valamelyik jelölt, hogy mit is tenne a városunkért, az elől sem zárkózom el. Csupán egy feltétel van. Én az emberre vagyok kíváncsi! Nem arra, hogy melyik párt tagja és mi a politikai véleménye. Csak az érdekel, hogy mit tett eddig és mit szeretne tenni ÉRTÜNK, Komáromiakért.   Mikor lesz normális szintű közösségi közlekedés, mikor  lesz ismét élet a belvárosba, mikor lehet ismét fürdeni a Holt Vágon, mikor helyezi előtérbe a város a Komáromiakat egy állás vagy egy pályázat elbírálásakor. . . .

Örömmel fogadnám, ha Abrakához hasonlóan a felvetett problémákról megírná a véleményét és az olvasók kérdéseire is válaszolna.   Az én tapasztalatom sajnos az, hogy ettől általában elzárkóznak, mert később konfrontálhatóak lesznek saját írásos ígéreteikkel.

Még egy mondat: Március 15 , a szabadság , a forradalom és a Magyarság ünnepe. Nem a politikai pártoké! Ez az összes kül – és belföldi pártra egyaránt értendő.

Egy hozzaszolas a “Moric” bejegyzeshez

  1. Nekem akkor könnyű leírni a nézetemet, mert én azt mondom, amit jónak, helyesnek gondolok, az mondom és azt csinálom amit mondok. tehát sohasem kell attól tartanom, hogy meghazuttolom magamat. Persze fejlődőképes vagyok és a más igazságát is elfogadom így tökélesítve a saját gondolataimat.

    Nagyon szívesen vitázok bárkivel, ezáltal tökélesítve a saját gondolataimat is. Nem vagyok megvehető, sohasem voltam az és sohasem leszek az. Sokan mondják neked könnyű, mert a párt és a politikai igérgetések nem köteleznek. Ez így igaz, azért is kell végre Komáromnak egy független jelölt, aki az ideje nagy részét városunkért áldozza fel, nem pedig politikai csatározásokban fecsérli el.
    Én is várom Marekot, Bastrnákot és többi jelöltet is, az MKP is biztosan tudja már kit fog jelöltetni. Ne a levelesládánkba dobott semmitmondó röpcédulák és az óriásplakátok döntsenek, hanem a szabad akarat és a tenniakarás polgárainkért.

Comments are closed.