Március 15. – meghívó


Az idén az eddigieknél széleskörűbb lesz az 1848-as Forradalom és Szabadságharc évfordulója alkalmából tartandó megemlékezés. A korán kelőket  a Polgármesteri hivatal parkolójában várják reggel 8:00 órakor, egy 20 km emléktúrára. A résztvevők meglátogatják Komárom 1848-as emlékhelyeit. Mindenki öltözzön úgy, hogy egy futó zápor sem okozzon meglepetést. Útvonal Igmándi erőd- kopjafák- Nagyherkály- Ácsi emlékmű- Koppánymonostori buszforduló (innen vagy gyalog vagy menetrendszerinti buszjárattal Komáromba).  Túravezető: Nagy Béla, testnevelő tanár. ( Telefon  30/746-0520 )

A később kelőket 11 órakor várják Komárom Szőnyi városrészében a Hősök terén ahol a Bozsik Iskola ünnepi műsorát nézhetik meg a megemlékezők majd megkoszorúzzák az emlékoszlopot. A szőnyi rendezvényt Nyikus Anna szervezi (34/540-288)

Délután 14:00 -kor kezdődik az önkormányzat hivatalos megemlékezése az Igmándi erőd melletti Kopjafás emlékparkban.  Ünnepi köszöntőt mond Dr. Völner Pál  államtitkár. Közreműködnek: a Széchenyi István Közgazdasági, Informatikai Középiskola diákjai, Pikó és bandája, Havay Viktória, a Garabonciás Néptánc együttes, az izsai huszárok. Szervező: Hamrák Zsófia képviselőasszony (34/541-300).  Az ünnepséget követően a megemlékezők zárt menetben, az izsai huszárok vezetésével átvonulnak az Erzsébet hídon a Nádor utcai múzeumkertbe Jókai Mór szobrához.

A múzeumkerti megemlékezést megelőzően az Egy Jobb Komáromért Polgári kezdeményezés aktivistái kokárdákat osztanak a környező utcákban. Minden gyermek aki felnőttmódra szeretne beállni a Kossuth huszárok közé, huszárcsákót is kap!

*A megemlékezésre érkezők közt négy komáromi iskola diákjai osztanak saját  készítésű kokárdákat. A Klapka téri toborzón honvédhuszárnak beállók csákót kapnak-ötletgazda a T.Ü.Kör

A megemlékezés 16:30 -kor kezdődik. Az ünneplőket Petheő Attila, a Csemadok Komáromi Területi Választmányának elnöke köszönti. Őt követi Berényi József a Magyar Koalíció Pártja országos elnökének ünnepi beszéde, majd Ölveczky Árpád mond verset. A koszorúzás alatt a naszvadi Búzavirág énekkart hallhatjuk. Ezt követően a jelenlévők átvonulnak a Klapka térre , ahol már a megemlékezés előtt népzenészek 1848-as dalokat játszanak, ezzel is megteremtve a hangulatot.

A koszorúzok a történelmi zászlók mögött gyülekeznek a városháza előtt és a toronyból felhangzó Klapka induló ütemeire indulnak a szobor felé, ahol a városi rendőrök kifeszített városzászlója mellet a gyalogoshuszárok kiegészülve a helyszínen toborzott csákós gyermekhuszárokkal várják őket.  A szobrot hátulról a Kassai Lovasíjász Iskola Sereghy Törzse fedezi majd.

A megemlékezés a Szózat eléneklésével kezdődik 17:00 órakor, amelyet a Concordia Vegyeskar ad elő, vezényel: Stubendek István.  Ezt követi Wass Albert verse Emlékezés egy régi márciusra, Jónás Csaba előadásában. Ezt követi az ünnepi köszöntő,amelyet Stubendek László mond el. Az ünnepi beszédet Simon Attila történész, a Selye János Egyetem tanára mondja el. Ezt követően a megemlékezők elhelyezik az emlékezés virágait miközben a Concordia vegyeskar énekel. A koszorúzást követően Boldoghy Olivér színművész felolvassa a Felvidéki  tizenkét pontot. A Klapka téri megemlékezés a Himnusz eléneklésével zárul.  Ismét az izsai huszárokat követve átvonulnak az ünneplők a Városi Művelődési Központba, ahol megtekinthetik az emlékműsort.

Minden Komáromit szeretettel várnak a szervezők! Bízom benne, hogy a mai koranyári időjárás holnap is folytatódik és nagyon sokan vesznek majd részt az ünnepi rendezvényeken.

A március 15-i megemlékezés szervezői:

Csemadok Komárom (Stubendek László 0905 275 455),
Komárom város – VMK (Varga Anna 035 7713-550),
Csemadok TV (Petheő Attila),
Farkas Adrianna és Stirber Lajos (0948-013-043),
T.Ü.Kör Polgári Társulás (Feszty Zsolt)
Egy Jobb Komáromért Mozgalom, T.ü.kör (Boldoghy Olivér, Knirs Imre ill. Feszty Zsolt ) – 12 pont,
SJE hök, SJE HÖK
Lovas íjászok (Sereghy Zoltán 0905-350-461)
Gyalogos huszárok (Tárnok István 0905-263-572)
és sokan mások.

[stream provider=youtube flv=http%3A//www.youtube.com/watch%3Fv%3DirSDJEWXVSM img=x:/img.youtube.com/vi/irSDJEWXVSM/0.jpg embed=false share=false width=640 height=360 dock=true controlbar=over bandwidth=high autostart=false /]

*Javítva Feszty Zsolt kérésére.

42 hozzaszolas a “Március 15. – meghívó” bejegyzeshez

  1. Minden europai nemzetnek irtoja o”ssze uszíttoja a globalista,zsarnok kapitalizmus,ez ellen lépjetek fel,ne az kreált nyelvi szinten mozogjatok!

  2. Chmel és a nemzeti kisebbségek
    Felvidéki Magyar Nép követelései

    2010.11.10.
    El lett küldve leközlés gyanánt az Újszónak, bumm.sk és a Felvidek.ma-nak

    Levél a Chmel kormányfőhelyettes irodájának
    Sent: Tuesday, November 09, 2010 12:34 PM :

    Vážená
    Milica Jančulová

    Zo zdravotných dôvodov nemôžem byť na dnešnom zasadnutí a tak zasielam materiály : LINK

  3. Tudod Olover nem haragszok rád, mert te legalább megpróbálod, csak az a baj, hogy azokhoz fordulsz segítségért, akik segíteni nem fognak sohasem, ha nem hiszed el, akkor fájdalmas lesz az ébredés.

    A Te hozzászólásod ebben a témában
    Boldoghy Olivér Safari Mac OS
    Beküldve 2011, március 15 – 5:29

    ebben a témában én két sorral felj. hozzászólásom, egy a sok közül

    boszajanos SLOVAKIA Mozilla Firefox Windows
    Beküldve 2011, március 15 – 9:13

    írtam, ja nem olvastad, tudod kinek mond, tudod a sánta kutyát nehezebb utolérni, mint a hazug ember.

    Nagyon sajnálom, hogy számodra is a karrierépítés fontosabb, mint az igazmondás, pedig elhiheted ma a hatalom birtokosai felhasználnak, s ha holnap nem kellesz kidobnak a szemétdombra, persze ha simulékonnyá válsz, mint andruskó, petheő, fehér, bastrnák, pásztor kommunista, akkor van még remény, hogy a ranglistán előbbre lépj. Ha ezt az utat választod (amit most persze tagadni fogysz, bár mind a ketten tudjuk, hogy ez az igazság és semmi irigység nincs bennem, mint ahogyan Less barátod állította, én ezeken az emberi hiúságokon már rég túltettem magamat), akkor eljuthatsz egy szintig ahol vágyaidat kielégítheted, de a lelkiismereteddel örökös ellentétbe kerülsz. Tudod mikor egy békés megmozdulásom után megfélemlítenek, letepernek, vagy bevisznek a rendőrségre, onnan hazamenve nincs félelmi érzetem, csak a jól elvégzett munka öröme fűti testemet. Nyugodtam lefekszem sohasem kerülök ellentétbe a lelkiismeretemmel. Egy hete az igaz egy kicsit bepörögtem a SIS-re, mert tönkrették az 5-6 éves munkámat minden adatot kitöröltek a számítógépemből, ezzel próbálkoznak már kb 3 éve, több vírusölő programom is volt, míg sikerült a gépet bekapcsolnom mindig eltelt kb egy óra, néha kevesebb, néha több, csak a könyvemet sajnálom, majdnem kész volt, már csak le kellett volna lektoráltatnom, erre is megvolt az ember, de nincs mit. Lehet, hogy ez volt az ok, mert egyes stb-s nevükön voltak nevezve. Ez van. Látod más az én helyemben biztosan plafonon járna. Tudod nagyon gyerekes dolog, amit a Less barátod és a csipkés barátotok csinál, elmosolyogtat. Csak egy bánt, hogy ti is felültetek a hazug állításoknak, Duray ámokfutásának, de nem baj csináljátok a dolgotokat úgy ahogyan jónak látjátok, hisz mindazzal, amit ti csináltok nektek kell majd szembesülnötök, ha jót , vagy rosszat tesztek akkor is. Ez az élet menetrendje. Mindenki a saját szerencséjének a kovácsa. Tudod a kritikám miatt nem kell elkenődnöd én is életben csináltam rengeteg hülyeséget, butaságot, amit nagyon szívesen kitörölnék az emlékezetemből, de nem megy a keresztünk halálunkig cipelnünk kell,kisérteni fog. Meglehet vele tanulni élni, pl. úgy, hogy megpróbáljuk az igazat mondani, jót cselekedni, nem szavakkal, hanem tettekben, nem önző célokból, hanem a szív igazsága szerint. Ott nincs köszönet, ott nincs elismerés, ott nincsen képviselő pozíció, sem helyi sem parlamenti, semmi nincs, csak a jól elvégzett munka öröme a maga emberi tökéletlenségével.

  4. János, ismét mondom: nem loptam el semmit, és fogalmam sem volt arról, hogy nálad is van ilyen 12 pont. Egyébként nem ismerek embert, aki tudott volna róla. De ez az én tájékozatlanságom. A pontokat több verzióból, több egyeztetés után véglegesítettük a Feszty Zsoltival és a T.ü.kör-el. Formailag talán nem, de szellemiségében nagyon hasonlít az általad és pl. a sárosfai polgári kör által közzétett pontokkal. Számomra ez egyet jelent: a nemzet munkálkodó tudatalattija megfogalmaz egy igényt, és keresi a csatornákat, melyeken keresztül megnyilvánulhat. Korábban azt írtad, neked három éve nem engedik a pontok felolvasását. Nekünk ez most megadatott. Szerinted ez egy degenerált változat, mégis kibocsáttatott és terjed a célközönség körében. Talán éppen azért, hogy felhívja a figyelmet az általad megfogalmazott követelésekre. Ki tudja … nem tudhatod, mit akar az Isten, kit, mikor, hogyan és miért használ fel céljai eléréséhez.

    Az MKP-hoz (és egyéb párthoz sem) soha közöm nem volt. Nem is lesz. Nem építek politikai karriert, megélhetésem, családi békém biztosíttatott az Isten kegyelme által … boldogan élek, míg meg nem halok … egyébként szerintem az elmúlt húsz évünk nyugodtan telhetett volna úgy, hogy a Felvidéknek nincs semmilyen politikai képviselete, talán meg sem éreztük volna. Sőt. Kidobtuk az egészet az ablakon, úgy ahogyan van …

  5. Igazad va lapozzunk, vicces vagy látod ez már jobban tetszik, de én négy év múlva, mégha akarnák sem indulhatnák

  6. János- folyamatosan ismételgetjük ugyanazt. Ez nem vezet sehová! Lapozzunk!
    Emlékszel, gyakran a szememre veted, hogy én egy városban gondolkodom, mégha ennek nincs is jogi alapja. Egy gondolatkísérlet erejéig van egy ötletem. Ha jól tudom ezidáig még egy uniós hivatalnok sem talált ki olyan irányelvet, amely tiltaná hogy az egyik tagállam polgármestere egy másik tagállamban is polgármester lehessen.

    Mi lenne, ha 4 év múlva nem egy, hanem két városban indulnál polgármesterjelöltként!
    Jogilag semmi akadálya nincs annak, hogy állandó lakcímmel és állampolgársággal rendelkezz két országban. Ha sikeres vagy mind Északon, mint pedig Délen megválaszthatnak polgármesternek. Így Komáromnak nem közös, de egy azon ember lehet a polgármestere. Mi a véleményed?

  7. Lopás tény, a talpnyalás (templomi akció és Stubendek) az is tény, sőt bizonyítható, Less azt írta a bummon Olivér fejéből pattant ki, hát ekkora hazugságot még nem hallottam, ha azt írta volna ő is összehozott egyet OK, csipkés haverotok pedig egyenesen azt hazudta még senki olyat nem csinált, akkor hogyan lehet rajta a CA honlapján négy éve, még a Kormányhivatalba is hivatalosan el lett küldve, az összes parl. képv. megkapta, ez mind bizonyítható, akkor most ki hazudozik.

    Írtam már nyugodtan építsétek a karriert, de ne hazugságok árán és másik hátán keresztül. Nem kell ironizálni a dolgokat, én a szívemből és szabad akartból csináltam, ti bizonyára másért, mert ha nem így lenne, rég összenőtt volna az aminek össze kellett volna. Most már én örülök, hogy semmi közöm nincs hozzátok. már írtam kár a szóért hibátokra nincs mentség, Duray hazug szekerét tologassátok, ha ezt tagadjátok az még nem jelenti azt, hogy nincs igazam.
    Engemet kikerülhettek, aminek már örülök is, de a nézeteimet nem tudjátok, az egész internet tele van, az igaz egy hete a SIS tönkretette a PC-met, könyvem, 10 ezer email, több ezer írás, kép, rengeteg anyag 5 év munkája veszett oda. Még nem bírok észhez térni, naponta szembesül ezzel a veszteséggel, már csak az maradt nekem, ami az interneten van örökre. Akkor ne akarjatok nekem a szent gyereket megjátszani, azért mert nem vagyok sunyi kékvérű, azért olvasni még megtanultam a sorok között. Nálam egy sokkal okosabb ember 40 éve megmondta, van egy áldásom, ami szerencsén és átkom is, hogy jól és hamar kiismerem az embereket, de átok, mert a bizalomért cserébe, hátba-döfést kapok. Nagyon igaza volt. tehát kedves kOmárom ne akard nekem bemesélni mitől is döglik a lény, azt én már akkor tudtam, amikor ti még a saját homokváraitokat építettétek. Belétek látok, anélkül, hogy személyesen találkoztunk volna. Tehát ne magyarázkodj nyugodtan mond ki, nem illek a képbe, ahogyan az MKP és a Híd képébe sem illettem, nincs harag, de ne hazudozzatok, a mellébeszélés az amit nagyon utálok. Írtam régebben előre, ha sikeresek lesztek én leszek a legboldogabb, ha melléfogtok, vagy rájöttök, hogy nekem volt igazam és a saját utainkat kéne járnunk, akkor tudjátok hol találtok, csak ne beszéljetek mellé, nálam ez nem működik, sohasem működött. én tényleg az vagyok, amit mások mondanak rólam, akik tényleg ismernek, nyitott és őszinte, még ha néha dühbe is jövök.

  8. János, ugye te is érzed hogy nincs arányban egy név pontatlanul írásának kifogásolása és a lopással, talpnyalással…stb, való vádaskodás.
    Nincs itt kettős mérce.

    Lehet, nem vetted észre de én is és Olivér is többször kihangsúlyoztuk, hogy a céljaink közösek és elismeréssel beszéltünk kitartásodról is. Biztosan része leszel majd egy jövőbeni történelemkönyvnek is mint az a Bósza János aki elindította a felvidéki autonómia törekvéseket. Neked is meg kell értened, hogy vannak más vélemények is.

    Ne hagyd magad provokálni sem itt sem másutt !

  9. Komárom, ha az értelem párosul a hazugsággal és a mellébeszéléssel az a baj, nem az emberi tökéletlenségünk. Miért gondolod te azt, hogy nektek igazatok van. Miben? Hol voltatok 3-4 éve az MKP nem akarom mondani melyik féltekében és ma te beszélsz nekem értelemről intelligenciáról, ki vagy vagy hogy ilyen sunyi módon sértegetsz. Én már valami lettem az asztalra az én autonómia tervezetemet már egy Mo-s egyetemen tanulmányozták. Senki, de senki a mai napig egyetlen egy tételét nem cáfolta. Ti mit tettetek le az asztalra azon kívül, hogy engemet hülyének tartotok akkor inkább kussoljatok, várom az eredményeket . Éreztem, hogy valami nagyon nincs rendben veled, azt is tudom honnan fúj a szél, de ezzel az utolsó bejegyzéseddel csak igazoltad amit már régen tudok. Hajrá várom az eredményeket. Én sorolhatnám, de minek.

    Csak beszéljetek, mert az eredmény úgyis nulla marad, bárcsak tévedjek.

  10. Látod komárom, ezt hívják kettős-mércének, csipkés engemet sértegethet, minden ok, de én az igazat nem írhatom le, mert azért már cenzúrázással jár. Valami itt nagyon nincs rendben. párszor már írtam kiszállok a honlapodról, most újból megteszem remélem örökre sikerül. Mert a te és másik sértegetéseire, dezinformálásra nincs szükségem.

    Ha majd már felébredtetek szóljatok.

  11. János- Én nem véletlenül hozom fel a Székelyeket olyan gyakran példaként. Ők nem futnak egy szekér után amely nem veszi fel őket! Te ezt teszed.
    Most ha megnézed itt vitázunk négyen. Négy olyan ember akik megpróbálnak tenni Komáromért és a Magyar közösségért. Hárman egyetértünk. A szándék nem elég. A szándék mögött tehetségnek és tudásnak is kell lennie, de a feladatok megosztása is épp ennyire fontos. Mindenki tegye azt amihez a legjobban ért. Karcsi szaval, Olivér szónokol, Imre az asztalra csap. Ezeket a szerepeket az adott csoporton belül nem lehet felcserélni. A tudást lehet fejleszteni de akarni kell. Diszgráfiám van , mégis írok. Nem kitüntetésre vágyom, csak mint azt Laca a Komáromportálon írja Megmozgatni a várost!

    János a sértődöttséget kéne félretenned. Mi itt nem ellened harcolunk, sőt még céljaink is hasonlóak, de a módszerünk más. Isten malmai lassan őrölnek!

    Hasonlítsd össze a résztvevők számát a te rendezvényeiden és a tegnapi megemlékezésen , vagy a tavalyi T.Ü. kör emlékmű állításon. Szerintem a számok, vagy a képek magukért beszélnek. Hangsúlyozom János nem a cél, az eszköz a különbség!

  12. Nézze csipkés ennyi csak ilyen butaságokba tud belekötni. Elírtam ennyi, megzavart, hogy valaki előttem így írta, jóról rosszra javítottam, ha megnézi a régi bejegyzéseimet sohasem írtam i-vel. Most mi a fenét akar provokálni????

  13. Tudod Komárom, már nem tudom ismételni magamat , annyiszor választ adtam erre a felvetésedre. Miből gondolod, hogy nincs diplomáciai érzékem? Mit is jelent Felvidéken diplomácia érzékkel rendelkezni. szerintem egyet részben, vagy teljesen az elveinket feladni. Ezt pedig én sohasem teszem meg. Tudod a mostani anyagi helyzetem sokat segített volna ha elfogadom azt az MKP-s ajánlatot, hogy elvállaljam egy alapítvány vezetését, de az elveimet az MKP-hoz és annak magalkuvó politikusaihoz kellett volna formálnom. Nem mentem bele. Most akkor, ha belemegyek jó politikai érzékem lenne.
    Tudod 2008-ban a Kárpát-medencei Autonómia Tanács tagja lehetett volna a nomos regionalizmus, már minden jól ment Tőkés írta előre örül a találkozónak, de amikor megjelentünk minden más lett, nem vettek fel minket Duraynak köszönhetem, akkor most Duraynak jó diplomáciai érzéke volt, hogy megtorpedózta a részvételünket, vagy nekem nem volt, hogy Duraynak nem nyaltam be. Tudod az én diplomácia érzékemet nem a ész kiszámíthatósága irányítja, hanem a szívem, ez pedig egy kívülállónak annak tűnhet, mint aki össze-vissza cselekszik. DE!!! Ha megnézed a 2006-os céljaimat és azóta, mit és hogyan tettem, akkor magadtól is rájöhetsz, hogy elveimet sohasem adtam fel. Ezt lehet rossz diplomáciai érzékkel magyarázni. Akkor mondjuk Anduskónak, Bugárnak jó diplomáciai érzékük van, mert egyszer így hazudnak, máskor úgy. Akkor most az jó aki össze-vissza beszél. Egyáltalán mit jelent a diplomáciai érzék, szerintem értelmezési dugóba kerültél azért, mert azt hiszed, hogyha mögöttem nem sorakoznak fel nyíltam tízezrek, akkor senki nem támogatja a nézeteimet. Sokkal nagyobb a támogatottságom, mint gondolnád, de ők kivárnak és ebben a zavaros helyzetben már rájöttem, jobb, ha ez egyenlőre így is marad, mert ameddig a középosztályt nem sikerül mozgósítani, addig értelmetlen lenne nyílt konfrontációba átmenni. Egy jogos ügyet nem lehet a matematika nyelvén beskatulyázni, ki mellé hányan sorakoznak fel alapon, hanem az másképpen működik és nagyon hosszú folyamat, amit néha érzékelni sem lehet, de azért ott van és teszi a dolgát. rengeteg hasonlattal élhetnék mi volt 2006 előtt és mi van most. Minden az ok-okozati összefüggéseiben kell értelmezni. Ahhoz, hogy a dolgok értelmet kapjanak, ahhoz néha láthatatlan lökésekkel kell inspirálni, felruházni őket. 2006 óta a dolgok nagyobb fordulatot vettek és mások mondják ehhez egy kis közöm volt. Ez számomra a diplomáciai érzék, úgy csinálni valamit, hogy azok akik cselekszenek, ne is tudatosítsák, hogy tetteiket a szabad akaratukon kívül a szívük is irányítja, még ha azt néha nem is értik, nem tudják hova besorolni. Számomra ez a lényeges, nem a tömeg, nem dicséret, mert azt én már rég megkaptam, úgy hívják megtehettem azt, amit megtehettem. Ezt sokan nem mondhassák el magukról és boldog ember vagyok és bármi fog történni ezen már semmi sem fog változni. Szerintem a te nézeteid hibássága abban rejlik, hogy nem ismersz, nem is akartál megismerni és a nézeteimet és igazi céljaimat sem ismered, csak elfogadtad a lelked mélyén a duraysta ellenpropaganda hatásait. most ebbe nem akarok belemenni, mert ez hosszabb téma lenne.

    Komárom olvasd el a honlapon lévő mottót, ami pontosan az ellentétje amit te állítasz, mert te azt gondolod csakis a hatalmat birtokló politikusain hivatottak megváltoztatni a világunk, csakis őt tudják. Tudom téged is zavar ez a gondolat, de elfogadod, magad sem tudod miért, de így van, így áll hozzá rengeteg felvidéki, sőt a többség. Ők azért merik ezt a semmittevés folytatni, mert ők is tudják nincs aki ellenük fel merne lépni, akik pedig megpróbálták azokat vagy ellehetetlenítették, vagy megvették. Egyenlőre engemet megvenni nem tudtak, az ellehetetlenítés pedig tart 5 éve.

  14. Nézze boszajanos!

    Olivér itt következetesen a teljes nevét használja. Azt pedig így írják: BOLDOGHY, az Ön változatával ellentétben (Boldogi).
    Nos, ha már ilyen-olyan okokból kifolyólag nem adatott meg Önnek, hogy a magyar nyelvet szabályainak megfelelően használhassa írásban, gondolom olvasni még tud.
    Ha már az ilyen “kis” dolgokban sem képes pontosságot tartani, tiszteletet tanúsítani, akkor miként vehetnénk komolyan?!

  15. János- én becsülöm amit a Magyar közösségért szeretnél tenni, de ugye még emlékszel arra mit tavaly márciusban mondtam. Akkor a polgármesteri kampányodhoz próbáltam meg segítséget adni. Nincs benned cseppnyi diplomáciai érzék sem! Nem a céloddal van baj, hanem a módszereddel. Sajnos ezért sodródtál a perifériára.
    Olivér egy új generáció. Céljai vannak és ő ismeri a módszert is. Első a jó ötlet, majd ehhez társakat kell találni, végül a közösséged többségét a magad oldalára kell állítanod. Csak így lehet célokat elérni. János, te önálló harcos vagy. Kitartó, de egyedül úszol az árral szemben és sajnos épp azok kerülnek el, akik a szövetségesed lehetnének. Ezen el kéne gondolkodnod !
    Hidd el nem vagyok elfogult. Olivért sem ismerem jobban mint téged, de ennek ellenére a közös célok érdekében mindig sikerül együttműködnünk. Senki sem cselekszik céltalanul…

  16. Nézd Oliver én nem az ellen vagyok, amit talán őszintén akartok csinálni, hanem az ellen, ahogyan csináljátok és ha az ébredéshez mennydörgés kell ám legyen, de ezt általában csak a barátok merik egymással őszintén bevégezni. Így kezeld, nem ellened vagyok, sok minden amit csináltok szimpatikus, csak a kirekesztős stílus és sok önfejűséget látok és a szövetségesek akikkel együtt díszelegtek (nem sértő szó) azok azok akik eddig is sokat tehettek volna, meg hát a smeres marek, na igen a CM szobor tisztogatása, amiért engemet a matejickák földre tepertek. Ezeket kéne átgondolni. Egységről beszéltek, közben romboltok. Az egység nem ismer ellenséget és feltételrendszert ki jó, ki rossz magyar, azt csinálni kell, mindenkit meghallgatva, hogy meghallgatva legyünk mi is.

    Less barátod nagyon forrófejű, még fiatal könnyen befolyásolható. Hogy te mit akarsz csak sejtem, de bárcsak tévednék. Nem ártana le ülni és megbeszélni a dolgokat, mert csak az juthat egyről kettőre, akinek mersze van saját maga hibáival is szembesülni. nekem effajta problémáim nincsenek. Hidd el akik őszintén gondolják a felvidéki magyarság ügyét azokat egy kézen meg lehet számolni, de nem kell csak egy dolog egy feltétel elengedtethetetlen a szabad akarat tenni akarása. Ehhez nem kell az MKP, sem a híd megalkuvói, még ha ez sokszor nagyon nehéz elfogadni, vagy azt hisszük nélkülük tehetetlenek vagyunk. Nem igaz elég néha egy ember igazmondása, most nem magamra gondoltam,

    Még egyszer én nem ellenetek vagyok, senki ellen sohasem voltam. Egyet akarok nyílt és őszinte beszédet, mert lehet így is mégha néha az eszünk más mondatna velünk, lehet másképpen elég hinni a saját akaratunk legyőzhetetlenségében. Szerintem a 48-49 szabadságharc igazi üzenete ez. Nem az ki tesz kokárkád ki nem, ki csinált, ki nem 12 pontot, de az sem jó, ha szétdaraboljuk az erőnket, mert nem vezet sehová.

    Ismered a mondást magyarnak csak egy ellensége van a magyar. Illene ezt a mondatot megváltoztatni arra. Nekünk nincsenek ellenségeink, csak hitünk és akaratunk. Mindjárt minden kritika jó tanácsként fog hangzani és a barát, a tenni akaró barátok egymásra találnak, hogy a magyar nemzet újból naggyá váljék a szabad akarat oltárján.

  17. János, mennydörögsz mint Mózes a hegyen. Lopással vádolsz? Ezt a leghatározottabban elutasítom! Kopirájtod van a 12 pontra? Akkor a sárosfai polgári kör is meglopott, néhány napja ők is kiadták saját verziójukat:

    http://www.felvidek.ma/index.php?option=com_content&view=article&id=27392%3Aszombaton-tuentetest-szervez-dunaszerdahelyen-a-magyar-polgar-koer&catid=48%3Aregio&Itemid=106

    Adja az ég, hogy valamelyik célba érjen. Ha bármely pont teljesülne, közösen kell örülni, nem pedig veszekedni a szerzői jogok miatt.

    Mellébeszélőnek, kommunista talpnyalónak, sunyi karrieristának nevezel? János, adhatsz nekem még ezer nevet, AKKOR SEM fogok veled összeveszni. Találd meg a békédet, mert ha azokba is rugdosol, akik még jó érzéssel vannak irántad, lassan nem marad majd akibe még rúghatnál.

  18. Komárom a cenzúrával csak igazoltad az állításaimat. Hazugságokkal és talpnyalással nem lehet a magyarság ügyét egyről kettőre juttatni. A megosztani és uralkodni szabályt már felül kéne írni, nem pedig támogatni. Sem Feszty, sem Petheő, sem Boldogi, sem Stubendek (csak néhány név mostani és a régi mellébeszélők közül), akik egyetlen egy békés megmozduláson az elmúlt 5 évben nem voltak, de a városi szinten megvalósult Smer+MKP+kommunisták koalíciót támogassák. Én tiltakoztam két törvénysértés ellen és az államhatalom arroganciája ellen, ezek közül az urak közül egynek sem volt merszük velem tartaniuk, akkor miféle egységről prédikálnak. A tegnapi “ünnepnek” (már a neve is zavaros), mert nem ünnepelni emlékezni kéne és tanulni a múlt bátor hőseinek tetteiből, egy a tanulság: Megint mások dicsőségét, bátorságukat használják ki egyesek a karrierépítésük útján az helyett, hogy maguk bizonyítanának, de arra már nincs merszük. Nem a szívük mondta igazság szerint cselekszenek, hanem az ész kiszámíthatósága irányítja tetteiket, ezért szelektálnak mézes-mázos mosollyal magyarázkodnak. Beszélnek, de nem mondanak semmit sem.

    Sajnálom Komárom, hogy te is vakon felsorakoztál ezek mögé, ők ma az 1989-es duraysták, a nagyok, bugáristák reinkarnációi. Még ők sem tudják, csak sejtik, de beismerni nem merik, nem tudják, mert már ráléptek arra a rossz útra amiről lelépni már nem tudnak, vagy talán nem is mernek.

  19. Olivér, ha már ötletet loptok, legyen merszetek az eredetit felolvasni.
    Most bebizonyítottátok mennyire sunyi módon képzelitek el a politikai karrierépítést.
    Az eredeti 12. pont már 3 éve létezik, még a szlovák kormányfő helyettes is megkapta, miért kellett újat csinálni. Az eredeti nagyon sok ember munkája alapján jött létre, a tiétek egy eldeformált torzszülött. Rövidtávú önös érdekeket képvisel csak. Szégyelljétek magatokat.

  20. A jel-kép,képek sokaságának hordozoja.Vajon a tiltás melyik kép-zelt, kép ,tartalmára vonatkozik?Mult idézo”,jel-képek,vajon az o”tágu csillag láttán eszu”nkbe juthatnának a szentképek????Nemzeti u”nnep az nemzet akasztása az europai nemzetek likvidállása???
    Komárom,komárom,kom-rom lettél,áruloknak koszorukat tettél,Thali Zsigmondokat elfelejtettél?????

  21. Nagymester- délelőtt János figyelmét is felhívtam a szabályok betartására. Ugye egyetértünk abban, hogy a beágyazott videó több tiltott önkényuralmi jelképet is tartalmaz?
    Legnagyobb nemzeti ünnepünkön miért nem tudunk egyszerűen csak ünnepelni?

  22. Akik látszolag leverték a 1848 szabadságharcot azok vannak most is hatalmon!Felhívnám a figyelmu”ket arra a tényre,hogy a Szabadságharc nem ért véget és most is folyik és folyni is fog mindaddig míg a Duna mesterséges mederbe vala lessz kényzserítve!!!Tudasíttaniuk kellene,hogy aki az termto”-természet szabadság harcosai ellen lép fel,vesztesnek szu”letett!!!!
    link

  23. Mintha azokat a nemakarókat hallanám, akik 48-49-ben a császár seggét nyalták, majd az országot az istenoltárán eladták 1920-ban, majd 1956-ban a népet újból elárulták.

    Igen kitilthatsz, de más úgysem tehetsz, mersz megtenni. Jó magyar szokás, aki kimondja az igazat, azt le kell fejezni, mert megkérdezni mi is a baj arra már nem maradt mersz, csak az árral való úszásban élitek ki magatokat. Állítsatok még 100 kopjafát az majd megállítja az asszimilációt. Hol volt a szemem hat éve, hogy ebbe az értelmetlen beszari társaságnak segíteni akartam. Ti ünnepelitek 48-49, vagy 56-t,dicsőítitek Esterházyt, hát nagy merészség kell hozzá az biz-isten, szépen elaltatjátok egymást CM tisztogatjátok, gyávám behúzzátok a farkatokat, majd március 15-én kokárdát felteszitek kirajoztok, mind tavasszal a méhecskék, új élet, új kolonckeresés közepette és a jól elvégzett alvás után, mintha minden a legnagyobb rendben lenne. Pedig nincs, nagyon nincs minden rendben. Gyáván az asszony szoknyája mögé bújhattok, vagy egyesek beülhettek a mercedeszeitekbe, a BMW-be , majd onnan kiszállva kokárdát tűzhettek és ünnepelhettek a téren. Másra úgysincs merszetek.
    Komárom, aki kimondja az igazságot, az le kell lövetni, kitiltani megfenyegetni, milyen emberek vagytok ti. Nem szavakkal, kell küzdeni, hanem tettekkel,

    Sajnos igaz rátok is a vakok között a félszemű is király, csak az a baj a felvidéki magyarság esetében, még a királyotok is vak, hiába tette fel a pápaszemet, azzal már nem tud mindenkit becsapni. Ti is tudjátok mégis gyávaságból őt dicsőítitek. Nyugodtan tegyétek más úgysem marad számotokra.

    Azon bazírozni ki hol szerepel a nemakarók listáján, ki nagyobb gyáva, hát …. arra bizony nagy kurázsi kell, hogy mindezt még megpróbáljátok megvédeni, indokolni, az igazmondókat pedig hiteltelennek kikiáltani, majd jól, jó magyarosan hátba döfni.

    Most már kitilthatsz adtam elég okot, hogy a liberális lelkiismeretedet megnyugtasd.

  24. János ajánlom figyelmedbe a fórumszabályzatot. Véleményedet szabadon elmondhatod, de mások becsületének és jó hírnevének megsértése Tilos!

  25. János, nagyon kérlek higgadj le, és ne legyél igazságtalan: Feszty Zsolti az utolsó ember, akit azzal lehetne vádolni, hogy a húsosfazék koruli uldogélés és a gyáva, tehetetlen semmittevés a kenyere.

  26. komárom miféle munka az, ami a hazudozásról, a mellébeszélésről szól, ha nektek ez kell, vagyis hát ez kell, mert már 21 éve megfelel nektek, akkor inkább ne is ünnepeljetek, mert a ti szátokból hallani a 48-49 és 56-os megemlékezést, vagy egyáltalán Esterházy nevét, hogyan is mondjam felfordul a gyomrom, mindezek láttán, hallatán. Akinek ez a mostani állapot megfelel, az csak ünnepeljen, bár úgysem tudják, hogy valójában mit és kit ünnepelnek. vagy az talán nem is érdekes?

    Befejeztem, mert feleslegesen beszélek már 6 éve, csak sajnálni tudlak benneteket. Már csak az a kérdés, hogy a történelem is ennyire elnéző lesz.

  27. Ki az a ****, ki az a *****? Kik vagytok ***** és a többi nemakaró talpnyalói. Ha legalább annyit tennétek Öregkomáromért, mint Komárom. Ti csak egyet tudtok siránkozni, hazudozni, meg másokat dicsőíteni, közben ti pedig behúzott farokkal ontjátok magatokból a hazugságokat és a mellébeszélést. ***** mit tett Öregkomáromért a saját karrierje építésén kívül. Ön **** úr mit tett, nem látszattevékenységekre ünnepelgetni, hanem tenni kéne a dolgunkat ezt pedig csakis közösen, de Önnek erre alkalmatlanok, mert csak a húsosfazék körüli üldögélés érdekli magukat, benneteket. Az igazi tettektől már irtóztok. Ma mit is foktok ünnepelni a saját tehetetlenségeteket. Szégyenletes, amit Öregkomáromban csináltok, az MKP lepaktált a smerrel, eladtátok az ősi Öregkomárom lelkét a betolakodó hatalomnak és a volt kommunistáknak. szégyenletes, amit tesztek és még ti akartok ünnepelni.? Ha a 48-49-es és az 56-os szabadságharcosok felébrednének a ti fajtátokat a történelem szemétdombjára küldenék. Hülyíttetitek saját magatokat és a népet is és ezért még elismerésre i vágytok. senkit nem akartam megsérteni, de a mellébeszéléssel és a hazudozásból már elég volt. Vagy még nem???

  28. Már nem akartam hozzászólni ezen a honlapon, de olvasva a zavaros gondolatokat, nem állhattam meg.
    Feszty úr, az helyett, hogy a tehetetlen nemakaró Duryayt követi, szavazat szó szerint leírja bemagolja inkább álljon a saját lábára. Már látom a libasorban álló nyakkendős nemakarókat, ahogyan koszorúznak. Mikor hagynak már fel az emberek butításával, a nemakarással a látszattevékenységgel, miért a hatalmat szolgálják. A beteges öndicsőítés, mindenfajta igazi akarat nélkül, gyáva pótlótevékenység. A húsosfazék kötelez????

    A Sz. K. magyar anyanyelvű polgárainak, a felvidéki magyaroknak a követelései:

    Ki meri ezt felolvasni, mert nekem már három éve nem engedik.

    1. Egyenlő jogokat a magyar nemzethez tartozóknak! – Nem akarunk tovább az EU egyik tagállamában másodosztályú állampolgárokként élni!

    2. Esélyegyenlőséget az élet minden területén! – Szűnjön meg az anyanyelvünk és nemzetiségi kultúránk alapján való hátrányos megkülönböztetésünk az élet minden területén!

    3. Szabadságot, egyenlőséget, testvériséget, igazságos és demokratikus jogállamot! – Tartsák tiszteletben az európai egyesülés alapelveit!

    4. Töröljék el az egyenlő emberi és polgári jogoknak ellentmondó, azokat sértő törvényeket, elsősorban a Benes-dekrétumokat és a magyarellenes nyelvtörvényt!

    5. Területi autonómiát az 1918-as Hodža-Bartha-féle demarkációs vonaltól, a szlovák-magyar etnikai határtól délre eső területeken. A Felvidéki Autonóm Tartománynak legyenek saját önigazgatási szervei, beleértve a döntéshozatalt, végrehajtást és igazságügyet, ellenőrzést is!

    6. Az autonómia területén élő mindkét nemzetrész tagjaira egyformán vonatkozó kötelező kétnyelvűséget! Az ország minden városában és községében, ahol a kisebbség lélekszáma meghaladja a 8 %-ot, legyen a kisebbség és a többség nyelve is kötelezően oktatva az anyanyelvű iskolákban!

    7. Adják vissza mindenkinek, magánszemélyeknek és intézményeknek egyaránt a tőlük jogtalanul elvett tulajdonukat!

    8. Részesüljön megfelelő kárpótlásban minden igazságtalanul elítélt, jogfosztott, meghurcolt és kényszermunkára kötelezett személy! Elhunytuk esetén a kárpótlást az utódaik kapják meg!

    9. A közös történelmünket mindkét fél számára elfogadható, a kölcsönösen hasznos együttműködést és a közös jövőt szem előtt tartó történelemkönyvekben megírni és oktatni!

    10. A Felvidéki Autonóm Tartomány területén teljes-körű anyanyelvi iskolarendszert az óvodától az egyetemig és a magyar nyelvhasználat biztosítását a helyi hivataloktól a parlamentig!

    11. Anyanyelvű vallásgyakorlást magyar katolikus püspökséggel és önállóságot a magyar nyelvű evangélikus hitközösségnek is!

    12. A Fölvidéki Autonóm Tartomány létrejötte után a két egyenrangú államalkotó nép, a fölvidéki magyarok és a szlovákok, illetve képviselőik kezdjenek tárgyalásokat a szövetségi államformáról!

    Mindenkit egyforma mértékben megillető szabadságban és méltóságban akarunk élni,mint a felvidéki magyar néphez tartozó állampolgárai a SK-nak és az EU-nak

  29. Olivér!
    Nem állítottam, hogy kértétek, azt meg végképp, hogy megrendeltétek. Ám megkaptátok.
    Tanulság mindenkinek.
    Ellenőrizetlenül nem mehet ki semmi a kezeink közül.

  30. Zsolti, az EJK indokolatlan fényezését nem kértük, nem rendeltük és nem is szerkesztettük. A pontatlan információk forrása a Stubi által összeállított és körbeküldött forgatókönyv, amit Te is megkaptál, én pedig ellenőrzés nélkül egyszerűen bekopiztam a FB eseménynaptárunkba, hogy holnap minél több ember jöjjön el az ünnepségekre. Béla innen másolta ki, és hirdette meg a honlapján. Tudomásom szerint a városban rajta kívül senki sem hirdeti az eseményt. Maguk a szervezők sem. (Köszönet érte! Kevesen kísérik olyan figyelemmel Komárom életét, mint a portálod!). A forgatókönyv pontatlansága ellen pl. Petheő Attila is kifogást emelt, neki a versmondója nevét szúrta el a szerkesztő, ennek a köremilben hangot is adott . Bíztam a Csemadok szerkesztésének pontosságában, és nem ellenőriztem, csak gyorsan “kopipásztoltam”. Hiba volt. Átnéztem, kijavítottam. Legközelebb már nem hiszek barátnak, hű szeretőnek, és előtte kivesézem (amúgy van mostanában gondom elég, ami leköti a figyelmemet – de a kifogás olyan mint a fenék: mindenkinek van belőle). Remélem mindez nem riasztja majd el az embereket és jönnek ezrével.

  31. Zsolt, ha azonnal emailt küldtél volna, akkor nyom nélkül kijavítottam volna a programajánlót. Miután hozzászólásban tetted, így már nem tehetem. Címem fent :Információk/elérhetőség.

    EJK – Hirdeti az eseményt. Megragad minden fórumot arra, hogy minél több ember menjen el és ünnepeljen veletek együtt. Nem magát hirdeti, de saját facebook profilján teszi azt. Te is megnézheted. Közben ott is helyesbítették az információkat.

    Nem szabad az ünnepet kisajátítani. Én úgy látom itt mindhármunk célja azonos. Megismertetni mindenkit az ünnep eseményeivel és minél nagyobb számban részt venni azokon.

    Zsolt, én ismét elnézést kérek tőled a pontatlanságért. De most már tényleg ünnepeljünk inkább.

  32. Értékelem az “áthúzást”, s nem célom elkedvetleníteni senkit.
    De nem tudok hallgatni, ha valami nem igaz, s éppen közöm van hozzá.
    Még egyszer mondom: mi egyáltalán nem kívántuk megnevezni magunkat. Csak próbáltunk hozzátenni valamit az ünnephez, s azt is meglepetésnek szántuk.

    Ehhez képest az EJK indokolatlanul fényt kapott, mondhatnám úgyis, hogy “fényezve” vannak.
    Az EJK forrás ki(ke)t fed?
    Hárman vannak, s Olivér pontosan ismeri a programot. Ezek szerint ő nem olvasta megjelenés előtt az írást. Ergo: jóvá sem hagy(hat)a. Meglepődnék, ha igen.
    Továbbá, kik ők, hogy egy ennyi szervezővel megvalósuló ünnepség beharangozóját egyedül jóváhagyhatják? S Neked miért elég 1 forrás?

    S egy kicsit zavar az is, ahogy a valótlanságot pontatlanságnak, apró részleteknek állítod be.

    Mikor e sorokat írom, Wass Albert neve még mindig nincs javítva, s ez sem: T.ü.kör (Boldoghy Olivér, Knirs Imre ill. Feszty Zsolt).
    Tudod, az én nevem már leírták így is: Žolt. Apró pontatlanság, részlet. Talán szó nélkül kellett volna hagynom?!

    “Dolgozni csak pontosan, szépen . . .”

    Adj egy email címet, s nem ide írogatok.

    Még mindig

    feszty zsolt

  33. A holnapi nap diszkrét bája, hogy városunk honlapján (http://www.komarno.sk/index.php?lang=hungarian) az eseménynaptárban még csak nem is szerepel ünnepként. Erre a hétre a következőket ajánlják programként:
    2011-03-14 – hétfő
    18:00
    Előadás – egészség
    VMK Komárom

    2011-03-19 – szombat
    19:00
    Lúčnica: Fiatalság és szépség
    VMK Komárom

    Nekem pedig másfél hónappal ezelőtt keltezett pecsétes, városi hivatalos levelem van róla, hogy ez a nap a város HIVATALOS ünnepe. Erre hivatkozva, mint T.Ü.Kör, kis híján ki lettünk tiltva a Klapka térről, mikor törvénytisztelő polgárként, a vonatkozó törvények értelmében, bejelentettük a rendezvényt az illetékes hivatalnak.
    Na, erre tessék gombot varrni! ;-P

    Ahogy eddig, úgy most is

    feszty zsolt

  34. Zsolt , vitázhatunk és lovagolhatunk is szavakon, de ha körülnézel, sehol sem jelent meg teljeskörű tájékoztatás a nap eseményei kapcsán. Köztudott tény, hogy a nem hirdetett eseményre nem mennek el!

    Ez az egyetlen hivatalos szórólap : http://komaromportal.hu/images/stories/cikkek/marc15.jpg

    Zsolt mi a célod? Töröljem az Északi rendezvényeket?? Forrás EJK. Elolvasták jóváhagyták. Te sem a rendezvényekkel kapcsolatban emeltél panaszt, azt helyesnek tartod. Apró részletekben akadtál fenn, amelyek az ünnepelni vágyó komáromiak számára érdektelenek. Ők nem szervezet megemlékezésére mennek. Viszont a vitánkat nézve lehet el is ment már a kedvük az egésztől.

    Én a pontatlanságokért elnézést kértem tőled, pedig nem én vagyok az információ forrása. Te hozzászólásodban korrigáltad a pontatlanságokat.

    Hagyjuk az embereket békében ünnepelni!

  35. “T.ü.kör (Boldoghy Olivér, Knirs Imre ill. Feszty Zsolt )” – ez meg nem a T.Ü.Kör.
    “SJE hök” helyesen SJE HÖK (ugyebár Hallgatói Önkormányzat) – akik meg a saját zászlajuk alatt vonulnak majd a múzeumkerttől a Klapka térre, korabeli dalokat énekelve.
    Csak, hogy teljes legyen a műsorrend.

    A “95%-os” sajátos megközelítéssel nem tudok, s nem is akarok mit kezdeni.
    Szembeáll vele az állításaim 100% valósága.

  36. Ha már belefogtam: a kokárdaosztásra nem a múzeumkerti megemlékezés ELŐTT kerül sor, ahogy a csákóosztásra sem OTT.
    Moszkvában Mercedest osztogatnak.
    Nem Moszkvában, hanem Kijevben. Nem Mercedest, hanem Moszkvicsot. Nem osztogatnak, hanem fosztogatnak.
    Kéretik ellenőrizni az infókat.
    Vagy ahogy Deák Ferenc mondta a sajtótörvényt illetően: Tessenek igazat írni! Ennyi elég is volna.

    Azt már csak a teljesség igényével jegyzem meg, hogy WASS ALBERT nevét így írjuk. S ezt még csak félreütésnek sem mondhatjuk, mert a W-nek még a környékén sincs a V.

    feszty zsolt

  37. Zsolt, köszönöm a helyesbítést! Sajnos az idei megemlékezés első hibája az volt,hogy a hivatalos önkormányzati szórólapon a kokárda fordított színben jelent meg (zöld-fehér-piros).
    A város honlapján beszerezhető csekély információkon kívül csak a facebookon lehetett bővebb műsorhoz jutni. Én szerettem volna a legtöbb programot egy helyre összegyűjteni. Ez sikerült is. Abból amit leírtál arra következtetek, hogy a programok helyesek csak apróbb hibák kerültek bele- mint a csákók készítői- ezért elnézést kérek!

    Tehát végül 95%-ban igaz volt .

  38. FELE SEM IGAZ!

    Azt gondolom, éppen március 15-e tisztasága nem engedi meg a félretájékoztatást, még ha a sajtószabadság volt is az 1.pont a 12-ből.
    Ezért azonnali helyreigazítást kérek.

    “A múzeumkerti megemlékezést megelőzően az Egy Jobb Komáromért Polgári kezdeményezés aktivistái kokárdákat osztanak a környező utcákban. Minden gyermek aki felnőttmódra szeretne beállni a Kossuth huszárok közé, huszárcsákót is kap!”

    Az EJK nem osztogat sem kokárdát, sem csákót.
    Előbbit a révkomáromi 4 magyar alapiskola diákjai teszik majd, akik készítették is azokat.
    Utóbbit a Klapka téri “toborzáskor” HONVÉDHUSZÁRNAK (nem Kossuth huszárnak,mert olyan nem is volt) beálló gyermekeknek, reményeink szerint, az izsai huszárok. És sajnos nem mindenkinek, hanem amennyi jut, mivel “csak” 80 készült, ugyancsak a 4 alapiskola jóvoltából.
    Mindkét ötlet a T.Ü.Kör Polgári Társulásból pattant ki, amit nem igazán kívántunk nagydobra verni, viszont a – finoman szólva is – pontatlan híradás miatt kénytelenek vagyunk.
    A Felvidéki 12 pont csak és kizárólag Boldoghy Olivér ötlete. Meglepetésnek készül(t) a toborzással, s kokárdaosztással együtt.

    Ami a szervezők felsorolását illeti, talán egy sor nekünk, a T.Ü.Kör Polgári Társulásnak is juthatott volna, ha már mindenki másnak.Talán nem vagyunk szégyellni valóak!

    Örültünk volna, ha közzététel előtt velünk is egyeztetnek. Meg illett is volna!
    Mivel nem tudom,kit kellene megszólítanom, kénytelen vagyok a hozzászólás helyét használni.

    A mielőbbi helyreigazítást várjuk.

    feszty zsolt
    elnök
    T.Ü.Kör Polgári Társulás

Comments are closed.