Öt percre lefagy a Klapka Tér


A Selye János Gimnázium Művészeti napja keretében villámcsődületet szervez. Délután két órakor, amint a huszár a városháza tornyában befejezi az indulót a téren megjelent fiatalok és idősebbek is  öt percre lefagynak. Mindenki lemerevedik és öt percen keresztül nem tesz semmit. Öt teljes percre megáll az élet a Klapka téren. A szervezők ezzel szeretnék jelezni, hogy 10 hónap kemény tanulás (?), pörgés, nyugtalanság, iskola után kijár nekünk öt perc mozdulatlan nyugalom. Várnak minden jelenlegi vagy volt Selyést öt perc mozdulatlanságra 2011. június 22.-én 14 órára. Komárom sem maradhat ki semmiből. Az elmúlt évben volt két ingyen ölelés nap és most  jöhet a villámcsődület és a lefagyás!

Aki nem tudja miről van szó, egy példa:

7 hozzaszolas a “Öt percre lefagy a Klapka Tér” bejegyzeshez

  1. Fény a rugoszaggato kinges genszter-fu”sto”s alkoholmámorban vonaglo moder,technokrata, konzumidiota,homokos-homár, biorobot emberkép a moder emberkép????Szerintem még az emlo”si,majom utánozoszinto”l is alacsonyabb éllo”sko”do”, féregszint a krédo,mi nálatok adobozban???Szegény gyerekek,má ha látnak és vannak.A nyálas trombita helett gyere el aKárpátiára biztos,hogy to”bb életet látsz ott,hazai rezgést és hazai zászloerdo”tt amito”l avéred pezsdu”l,persze ha a vér helett szurok van akkor inkább menyj a zombi trombira,hopp!Aki gyo”kértelen elherved hékás,elvisz abékás,kopp!

  2. Végre valami életszeru lesz a téren ! Lájkoljuk minnél tobben. U.i. A dzombati Jazz hajóra is mindenkit szeretettel várunk ! Éljenek a modern józan emberek.

  3. Aki ilet kitaláll és másokat is ezzel megferto”z nem tiszta.Ott az élet ahun a mozgás,már csak etto”l egy lépés a to”meges szívleállíttás.Ha átfogobban láttunk eszt is mu”velik csak kissé burkoltan az akril,mu”anyag olajak által mely a fo”zés és su”tés által keletkeznek s lerakodnak az nem vízívo társaságnál.

  4. KNgabesz31- attól függ, hány ember lesz a téren. Szóltam Králik Robinak, bízom benne kint lesz és kihívásként kezeli majd a mozdulatlanság megörökítését 🙂

  5. Az emberiség legkártékonyabb eszmélyét kellene lefagyasztani,mely a cionista-neolioberális, arcnélku”li, bankárkaszti, dinasztiák vezetnek a nagy-végso”, pusztulásba!!!!

Comments are closed.