Bolhapiac a Nádor utcán


Újabb remek kezdeményezés próbál meg életet vinni a haldokló belvárosba. Balogh Ági azzal az ötlettel állt elő,hogy épülete udvarán (Nádor utca 16.) egy hangulatos bolhapiacot rendez 2011. július 2.-án szombaton. A szervező célja, hogy életet vigyen a belvárosba és egy már hosszú ideje ismeretlen hangulatot csempésszen vissza ezért a bolhapiacon sem belépődíjat, sem helypénzt nem áll szándékában beszedni. Vár mindenkit akinek vannak otthon megunt könyvei, használati tárgyai és szeretne azokon túladni. Természetesen azokra a gyűjtőkre is számít akik szeretik ezt a hangulatos kincsfelfedező időutazást, mert biztosan rábukkannak valamire ami másoknak lom, de egy gyűjtőnek megfizethetetlen kincs. Bővebb felvilágosítás illetve jelentkezés a +421905605898 -as számon, Balogh Áginál.

Helyszín: Komárom, Nádor utca 16 ( a Robel cipőbolt melletti udvar)

Időpont: 2011. július 2. szombat reggel 9:00-tól

Helypénz az árusoknak: nincs

Belépő a vásárlóknak : nincs

10 hozzaszolas a “Bolhapiac a Nádor utcán” bejegyzeshez

  1. A sok éhező gyermeknek meg, akiknek még telik rá, vigyünk a kamrából egy szimbólikus befőttes üveget, daralisztet vagy kristálycukrot – amit helyben belehetne válltani egytál meleg ételre .

  2. Koszonom GABESZ. A mai napig nalam 15-en jelentkeztek kulombozo aruval. Az udvaron szamitasom szerint cca 18 asztal fer el + ki lehet rakodni a fure is. Remelem jo lessz.

  3. Nagyon jó kezdeményezés!

    Ha összejön és sikere lesz, lehetne rendszeresiteni is, mondjuk minden 2.hónap valamely napján vagy ilyesmi. Sok sikert kivánok hozzá!

  4. Az engedélyeztetést a vállalkozók már szerintem bejelemtették a Korzeti Hivatal ( OÚ odbir Živnostenského posnikania ) vállalkozási ugyosztályánál. Nemnagy dolog. Helyben kiadják a cégért. Szakmánként 5 EUR. Csakhát tiszta Erkolcsi bizinyítvány kell hozzá. A tobbi már a Higiena ( ANTSz ) engedélyeztetéseeg a Városé ! Természetessen a rendorséggel osszehangolt csapatmunkával.

  5. A szabad piac az akkor szabad,ha azt nem ko”ti millio szabály,meg megszoríttás,ott tényleg szabad a vásár s ez nálunk hiánycikk.Igazad van Komárom egy jo bolhapiacon kialakulhat a koôzo”sségi érdek és a magán érdek egyensulya,viszont a szabadosság elkeru”lése végett jo lenne ha a romhozok kimaradnának a játékbul.remélheto”leg az felu”gyelo”ség rendszereto”.

  6. O”rvendetes kezdeményezés mely maga az élet, ahol gazdátcseréll a kacat s valakinek o”remet okoz az ami másnak ,lom.Sajnos a jolfizetett városelitnek ez nem igen jut az eszibe,mert vala ott a pénzszerzés pártoskodo,bu”szkije.

Comments are closed.