A világsiker most Komáromban is!


Valószínűleg nem csak a szakmabelieknek, hanem már a nagyközönség számára is ismerősen cseng a név Interconcert. A Magyarországon több évtizede működő most már magánkézben lévő produkciós és művészeti impresszárióként működő iroda neve régóta egyet jelent a minőséggel és a legjobb műsorokkal. Ha csak a közelmúlt magyarországi eseményeire gondolunk, rögtön olyan fantasztikus produkciók jutnak az eszünkbe, mint például: New York-i filharmónikusok,vagy a Mojszejev táncegyüttes előadásai. A saját maguk által magasra tett mércét kell most túlszárnyalniuk így közel egy hónapos Közép Európai turnéra szerződtették a világ minden táján elsöprő sikert arató Kaukázusi Grúz Nemzeti Táncegyüttest – A Legacyt. A legnagyobb pozitívum ebben a dologban, hogy ez idáig mindig csak egy-két napig tudták hazánkban tartani a világhírű társulatot. Most 2011 júniusától azonban egy közel 25 állomásos turné veszi kezdetét Magyarországon és Szlovákiában majd az összes nagyváros érintésével.

A Georgian Storm c. produkció nem véletlenül járta be a világ legnagyobb színpadait.. Ilyen tüzes temperamentum, ilyen elsöprő energia ritkán látható és érezhető a színpadon. A több mint 2000 előadást megélt szuperprodukció egy nagyon egyszerű, de igaz mottója: 10 perces álló tapsvihar 5 kontinensen! Valóban, a több mint 2 millió néző nem tévedhet! A mágikus előadásmód, a színpompás ruhák és díszletek tökéletes képet adnak a Kaukázus ősi kultúrájáról, szemet gyönyörködtető látvánnyal gazdagítva a nézőket. A Georgian Storm a jó és a gonosz harcáról, a háborúkról, győzelmekről, szeretetről, életről és halálról, a grúz nép bátorságáról szól. Ha azt hiszik, hogy mindezt nem lehet eltáncolni akkor, nagyon tévednek! Láthatunk párbajt, esküvőt, kardtáncot – lenyűgöző technikai tudású táncművészektől. A nézők egyik kedvence, amikor a 3 gyermek lép a színpadra ők a jövő sztárjai, akik máris elképesztő tehetségek.

Az előadás 2011.06.22.-én szerdán 19 órakor lesz látható Komáromban a Városi Művelődési Központban. Jegyek a helyszínen és ezen a telefonszámon:

Tel.: 00421 35 7713550, 00421 905892579

[nggallery id=96]

 

2 hozzaszolas a “A világsiker most Komáromban is!” bejegyzeshez

  1. Az azért már gyanús, hogy árat sem írtál ki admin 😀 Feltételezem hogy ismét csak Komárom felső “krémje” fog megjelenni mert ezt csak ők engedhetik meg, szokás szerint de sebaj, hozzászoktunk ehhez. Nekünk, átlagpolgároknak maradnak a többnyire ingyenes és nyílt Komáromi napok egy évben egyszer.

    Úgyhogy ezúton kívánok a felső köröknek kellemes szórakozást, remélem nagyon jól fogják érezni magukat!

Comments are closed.