Végre valódi üdülőhely lehet a Holt-Vág


Aki Komáromban nőtt fel annak bizonyára vannak emlékei a város legnagyobb mesterséges tavához kötődően. Többségünk  nyarait itt töltötte, napozva, strandolva, vizibiciklizve . Mindig hatalmas tömeg volt. Célszerű volt kora reggel kimenni és elfoglalni pokrócunkkal az egész napos napozóhelyünket. Hatalmas társasági élet folyt ott. Majd szinte egyik napról a másikra kihalt. Több próbálkozás is volt a hely fellendítésére, sikertelenül. Többünk meglepetésére pár nap alatt padok, asztalok, tűzrakóhelyek jelentek meg a tó partján. Talán ismét visszatér az élet? Ha napozni, strandolni már nem, talán szalonnát sütni megyünk majd a Holt-vág partjára? Viszont ha már tűzrakóhely van a tűzifáról is kéne gondoskodni, nehogy a környék fái legyenek a szalonna sütés kárvallottjai.

Kép: Varga Tamás

2 hozzaszolas a “Végre valódi üdülőhely lehet a Holt-Vág” bejegyzeshez

  1. Lenne újra élet ha tisztább lenne a víz… a helyzet körólbelül egyforma a kavai tóval…kihalt az is…mivel elég sok rémhírek terjedtek el mind2 tóról…

  2. Fizetőssé kell tenni, körbekeríteni, és rögtön megtelik. Ami ingyen van arról már senki nem meri gondolni se , hogy jó lehet. A padokat meg szerintem le kell betonozni, mert így nem sokáig lesznek ott.

Comments are closed.