Elindult a Nemzetháló a faebookon


A mai napon elindult a Nemzetháló. Fő célja a nemzet egyesítése a fiatalok bevonása a nemzet sorsának irányításába valamint, hogy tájékoztatást nyújtson az országunkat, a nemzetünket érintő eseményekről, a kettős állampolgárság lehetőségéről, pályázatokról, rendezvényekről, kulturális programokról. Egy  újabb virtuális  hellyel gyarapodtunk, ahol megoszthatjuk közösségünk eseményeit, problémáit és ezekre megoldásokat találhatunk, egymást segítve. Csatlakozz te is a nemzethálóhoz a Facebookon.  Nézd meg Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes üdvözlő videóját és találkozz vele személyesen Komáromban 2011 február 27.-én, vasárnap 18:00 a református templomban a Jókai utcán.

Nézd meg azt a  fényképet amely  1940-ben az ojtozi határállomáson, Sósmezőn készült, a magyar hadsereg bevonulásakor. Ezt a fotót csatolta Szabó Ibi néni a visszahonosítási kérelméhez, amelyen Németh József honvéd tartja az ölében.
Foto: Nagy Gyöngyvér


6 hozzaszolas a “Elindult a Nemzetháló a faebookon” bejegyzeshez

 1. Nagy Gyöngyvér- ez sajnos az előző hozzászólásából nem derült ki még utalás szintjén sem, hiszen abban édesanyjáról ír. A kép forrása a Nemzetháló, ahol a képpel kapcsolatban nem szerepel az ön neve.

  A kép alatt ez áll : “Készítette: NemzetHáló”

 2. Nagy Gyöngyvér – Köszönöm megkeresését!

  Feltételezem a linkre kattintva megnyíló facebook oldalon található történelmi fotóra gondol. Az a Facebook szerverén található és az Erdély Ma nevű felhasználó osztotta meg és a kép alatt ott található az ön neve.

  Miután a kép nem a Komárom.org oldalán és nem is annak szerverén található, én Önnek csak annyiban tudok segíteni, hogy itt az oldalon feltüntetem, hogy a Facebookos linkre kattintva megjelenő kép az ön tulajdona, bár ez hozzászólásából is kiderül.

  Jó egészséget kívánok Önnek és Édesanyjának is.!

 3. Tisztelt Szerkesztőség!
  Az Önök honlapján saját fotómra bukkantam.
  https://www.komarom.org/2011/02/elindult-a-nemzethalo-a-faebookon/
  Megkérem, a fotó mellett tüntessék fel a nevem.
  Köszönettel,
  Nagy Gyöngyvér

  “Nézd meg azt a fényképet amely 1940-ben az ojtozi határállomáson, Sósmezőn készült, a magyar hadsereg bevonulásakor. Ezt a fotót csatolta Szabó Ibi néni a visszahonosítási kérelméhez, amelyen Németh József honvéd tartja az ölében.”
  Szabó Ibi néni pedig az én Édesanyám.

 4. Fantasztikus az a korabeli fotó! Sztem ez a magyarok híres V-J Day képe (a Life magazin tengerész-nővérke címlapfotója)! Terjeszteni kellene, váljon ez is olyan közismert ikonná a nemzet körében!

Comments are closed.