Rajzverseny az Europáliában


Már többször írtam Komárom város egyik legelhanyagoltabb  pontjáról az Európa udvar alatt található bevásárlóközpontról. Úgy néz ki, lassan sikerül összefogni azt a pár bérlőt aki még nem menekült el és a múlthavi nyilvános illemhely felújítás után úgy döntöttek, hogy folytatják az Europália csinosítását. Felkérték a közeli Ferences barátok utcai óvodát, hogy jöjjenek el és rajzaikkal járuljanak hozzá a hely szebbé tételéhez. Jó kedvvel jöttek az ovisok és azonnal nekiláttak a rajzoláshoz. A vendéglátóik ajándékokkal készültek. A Melindabüfé frissen sült nutellás, tejszínhabos, csokiöntetes palacsintával és üdítővel a Mafram papírbolt kifestőkönyvekkel  és egészséges almával a Corvus régiség pedig csokoládéval jutalmazta az apróságokat szorgalmukért. Természetesen mindenki kapott egy oklevelet is, hogy emlékezzen a közösségért végzett munka  fontosságára. A gyermekek rajzai megtekinthetők itt a komarom.org -on valamint az Europáliában is. Továbbra is várjuk óvodai csoportok jelentkezését.

[nggallery id=41]


SZAVAZZ !

Melyik rajz tetszik a legjobban? Miután végig nézted a kicsik munkáit, a kép alatt található listából válaszd ki a számodra legjobban tetsző kép alkotójának nevét.
[nggallery id=43]

[poll id=”6″]

14 hozzaszolas a “Rajzverseny az Europáliában” bejegyzeshez

  1. Kíváncsi- Köszönöm az információt. A neveket a rajzokról másoltam át, azokat az óvó nénik tüntették fel. Az általad leírt neveket kijavítottam.

  2. Látom a szülők még nem szóltak, de az alábbi nevek is rosszul vannak írva:
    Kacz Dóra – helyesen – Koncz Dóra
    Sladky Réka – helyesen – Szlatki Réka.
    A névsoron kívül a rajzokhoz tartozó “ALT” és “TITLE” tag-okban is javítsák ki a neveket.
    rajz3.jpg, rajz5.jpg, rajz10.jpg és teglas_dorka.jpg

  3. Tisztelt szülők! Sajnálattal értesültem ma arról, hogy van olyan kis rajzművész akinek a nevét rosszul tüntettem fel. Kérek mindenkit, hogy hasonló esetben szóljon, írjon és a legrövidebb idő alatt kijavítom azt.

  4. Kandika-hívd hétköznap Melindát a büfében. Telefonszáma fent van az oldalán. Az Europáliától elég messze van Bene. Be tudtok jönni? Délutáni időpont a jó csak sajna a vendégek miatt 14:00 után.

  5. Már jeleztem,hogy szeretnék én is egyeztetni veletek és a Mi ovinkat is benevezni 🙂 Nagyon ügyesek voltak a gyerkőcök,csupa szép rajz készült.Meg is érdemelték a díjakat 🙂

  6. Gratula,remélem így majd többen felfigyelnek a néhai virágzó központra,Naponta járok oda,és nagyon rosszul néz ki ott a helyzet.Elfuserált építkezés olyan mintha 100 éves épületek volnának. :((

  7. YNA- már készül a következő csoport. Ők busszal jönnek, mert a gyerekeknek fárasztó a gyaloglás. Kicsikről van szó. Azért hívtuk elsőként a Ferences utcai ovisokat mert ők 500 méterre vannak.

Comments are closed.