Komárom Választások Után


Hogy is áll Komárom városa a választások másnapján. Nézzük! Komárom város polgármestere egyben kormánypárti parlamenti képviselő is. Parlamenti tevékenysége is aktívnak mondható. Eddig már több ízben felszólalt.Ez jó előjel. A testület 11 tagjából 7 kormánypárti. Ők az élet más területein is összetartóak és hajlandók a közvetlen kommunikációra valamint az együttműködésre a közös célokért.  A testület egy Jobbikos képviselővel bővül, aki nem fog a nemzeti érdekek ellen szavazni. Programjuk közel áll a Fidesz által meghirdetett programhoz. Szintén egy helyet kapott a Független Civilek  Komáromért mozgalom is. Ők civilekként nagy valószínűséggel egyetértenek majd turizmus fejlesztésével valamint az ipari park bővítésével is. Az egy MSZP-s képviselőt, a városrész lakói jól ismerik és nem mint pártpolitikust, hanem mint embert választották meg, aki eddig is sokat tett Koppánymonostor fejlődéséért. A testületnek van még egy érdekes tagja, ő Márkos Attila a Komáromi Lovasszínház tulajdonosa. Független polgármester-jelöltként indult, de a testület tagja az MSZP kompenzációs listájáról bekerülve lett. Márkos Attila jobboldali érzelmű, támogatja a kultúrát és a lovassportot valamint elkötelezett a turizmus fejlesztése mellett.

A helyi FIDESZ munkáját a Parlamentből támogatja majd Dr. Völner Pál – az  infrastruktúráért felelős államtitkár, területe a közlekedés és energetika.

Hogy ez mit jelent? Biztosan újraindul a vasúti közlekedés a Komárom-Almásfüzitő-Esztergom vasútvonalon. Biztos az Új híd támogatása, hiszen a közlekedésért felelős államtitkár komáromi. A jól működő Ipari Park,biztos bevételt biztosít az önkormányzat terveinek megvalósításához. Amennyiben a hamarosan bekövetkező Északi önkormányzati választásokon is jól döntenek a polgárok, én úgy vélem, minden adott lesz egy jól működő Komárom létrehozására.

2 hozzaszolas a “Komárom Választások Után” bejegyzeshez

  1. KM- sajna az Északi választásnak nincs egy jó jelöltje sem. Basti bizonyíthatott volna, de nem tette meg. A többiek, mivel nem áll mögöttük parlamenti támogatás, így esélytelenek fejlesztések megvalósítására. Ez van sajnos.

  2. KOMÁROM – Isten adja,hogy legyen igazad! De én kicsit kételkedek az észak-komáromi választások pozitív végkimenetelében, legalábbis az eddigi tapasztalatokból kiindulva. De mint írtam, LEGYEN IGAZAD!!! Az a világ 8. csodája lenne, ha minden összejönne. Akkor el lehetne indítani szeretett városunk hosszútávú felvirágoztatását…

Comments are closed.