A  Trend című gazdasági lap híre szerint az egyik szlovák kereskedelmi rádió magyar slágereket  sugárzó internetes adásba kezdett. “Már hosszabb ideje kerestük a módját annak, hogy miként reagáljunk a magyar rádiók komoly népszerűségére a déli járásokban. A Fun Radio Danubius internetes sugárzásának az a célja, hogy megerő‘sítsük a Fun Radio márkát azon hallgatók körében, akik magyar rádiókat hallgatnának” – jelentette ki a rádió marketingigazgatója, Zuzana Gašparovicová. Az említett rádió szeretne előnyt kovácsolni ez egyik legnépszerűbb magyar rádió megszűnéséből és ezért az új internetes adását Danubiusnak nevezte el.

Komáromiként ismét elgondolkodtam és sajnos arra a következtetésre jutottam, hogy itt bizony csak anyagi előnyszerzésről van szó. Köztudott, hogy Komáromban szinte minden boltban és kávézóban a Kékduna rádió hallható. A komáromi hirdetők többsége is a város északi részéből származik. Véleményem szerint erre a reklámbevételre szeretné meg rátenni a kezét a Fan. Erre utal az is, hogy a hír egy gazdasági lapban jelent meg valamint, hogy épp a rádió markrtingigazgatója tette közzé azt. Ne dőljünk be a megtévesztő reklámoknak és maradjunk hűek a mi rádiónkhoz a Kékdunához!

4 hozzaszolas a “Üzleti érdek?!” bejegyzeshez

  1. Uff- megyek ma megnézem, mert úgyis van ott fotóznivalóm (olvasói panasz, bírság miatt). Igazad van, a törvény azonos betűméreret ír elő, sőtt a betű színe sem mindegy.

  2. Komarom, lattad mar a reklamjukat? Oriasplakat a Csirkefogo elott… Nem tudom, de van olyan erzesem, hogy a kettosmerce itt is mukodik. Valahogy ugy van nyelvtorvenyben, hogy magyar felirat nem lehet nagyobb a szlovaknal… Na, itt a szlovak feliratot nehezen talaltam meg… Nem tudtam lefotozni, mert tul sotet volt, es mar nem vagyok otthon…

Comments are closed.