Meghívó a komáromi Turul szobor avatására


Komárom Város Önkormányzata, az Endresz Csoport valamint a Kecskés László Társaság szeretettel vár mindenkit 2012. június 3.-án, vasárnap délután 18 órakor, Komáromban az 1-es és a 13-as út kereszteződésében található körforgalomnál, a közadakozásból felállított Turul szobor ünnepélyes felavatására. Az eseményen beszédet mond Dr. Hende Csaba Magyarország honvédelmi minisztere. A szobor az egyik legnagyszerűbb kortárs szobrász, Szmrecsányi  Boldizsár alkotása.A talapzat Turi Attila Ybl-díjas építész tervei alapján készült.

Aki úgy érzi, hogy nem szeretne kimaradni és anyagilag is hozzájárulna a szobor felállításának költségeihez az megteheti ezt a 12029004-00162242-00100002 számlaszámra történő befizetéssel vagy támogatói csekken amelyet Komárom északi részén a Viking pub-ban vagy a SAGA kávézóban, míg Komárom déli városrészén az Arany János utca 17. szám alatt a kávézóban kérhet.  Az adományozó igényére emléklapot állítanak ki a szervezők. Ez esetben kérik az adományozó nevének és címének megadását.

Előzmények:

Mégis lesz Turul szobrunk

[nggallery id=104]

 

3 hozzaszolas a “Meghívó a komáromi Turul szobor avatására” bejegyzeshez

  1. Majd aTurul megvéd az onzésre épult,rablo,zsarnok,liberális kapitalizmustol,mely humánussal fojtá meg az oslakosokat a saját tudatlanságukba!

  2. Nagyon örülünk a szobornak és köszönetet mondunk mindenkinek aki tett valamit a megvalósíttásáért.
    Tisztelettel

    Dikácz Imre és Elvira

Comments are closed.