Két komáromi nem választhatott!


Mint azt már előre jelezték  Boldoghy Olivér és Fehér István, ma délelőtt megjelentek Komáromban a lakóhelyük szerinti választóhelyiségben. Előbb Fehér István kívánt élni alkotmányos jogával a Kacz utcai,  24-es számú szavazókörében. Miután igazolta személyazonosságát a Szlovák köztársaság által kiadott személyazonosító igazolványával, a választási bizottság  elnöke közölte, hogy neve nem szerepel a választók névjegyzékében. Ezután átadták a a kerületi hivatal értesítését arról, hogy elveszítette állampolgárságát. Hasonlóan  járt Boldoghy Olivér is aki családjával együtt jelent meg a Vár úti 26-os számú választókörben. Boldoghy  Olivér családja akadály nélkül leadhatta szavazatát. Boldoghy Olivért és Fehér Istvánt is tájékoztatták jogaikról.

4 hozzaszolas a “Két komáromi nem választhatott!” bejegyzeshez

  1. Fickó nagyon orul – de : Ahogy O is meglett választva, úgy dr. Čenteš is meglett, mégis az Alkotmánybiróságra várnak a kinevezésével.
    A kérdés : Ha már a pénzéhes MKP ( orulnek hogy megkapják a martalékot a 4,3 % után ! )nemmeri megtámadni a választásokat az AB-n, vajon a min. háro szavazni akaró kettos állampolgár ezt megtette ? Lomnici úr segített ?
    Gyerekek holnap jár le a határidó !!!

  2. Ez ám a roppant emberséges europpai unijo!A to”bszo”ro”s gyilkosok választhatnak aki meg becsu”letes és éll az uijos jogával az nem.Nagy rakás mocsok ez aunijo olyan mint a to”meggyilkos szovjet-unijo!Lásd a bérgyilkosokat Afganisztánban akik védtelen no”ket,gyerekeket lo”tek halomla majd felgyujtották o”ket!Nem eggy volt a gyilkos, hanem mind akik részt vesznek ezen habiru-háboruban!Oliver mond mi jot várhat az ember ezektu”l????Orbán-Fico egy kutya,mindketto” az unijo seggét nyalja!Kár volt ezeknek bedo”lni ugyis csak a választott nép végett ez ketto”s állam-pulgatya!!!

Comments are closed.