Budapestre költözésem után többen megkerestek azzal a szándékkal, hogy szívesen folytatnák az időközben ismerté vált oldalamat. Miután nem tudom, hogy meddig maradok, nem szeretném lehúzni a redőnyt. Úgy döntöttem, hogy megpróbálom megosztani az oladalt két olyan szerzővel akikkel eddig is egy irányba haladtunk. Ők az Egy Jobb Komáromért  polgári társulás és az Endresz csoport. Eddigi elvemhez ragaszkodva  Komárom Város mindkét  része megjelenik majd az írásokban.  Kíváncsian várom a bejegyzéseket és az olvasói reakciókat is.  Bízom a szerzők jóhiszeműségében és törvénytiszteletükben.  Amennyiben törvénysértő írást találnék, fenntartom a módosítás és a törlés jogát.  Sok sikert kívánok az új szerzőknek!

7 hozzaszolas a “Új szerzők hamarosan!” bejegyzeshez

  1. János, a kettős állampolgárság valóban magánügy – lenne, ha tavaly nem hozzák meg ezt az eszement törvényi szabályozást, amelytől szenved magyar, szlovák, ruszin, lengyel, roma egyaránt. Ezáltal mindaddig közügy, amíg nem sikerül visszaállítani az eredeti állapotot, melyben ismét bárki nyugodt szívvel kérvényezheti egy másik ország állampolgárságát, legyen az magyar, izlandi vagy akár argentin.

    Politikai tőkét kovácsolni? Közülünk senki nem politikus, és nem is készülünk a nagypolitikába. A Vianovások nevében nem nyilatkozhatok, közülük talán idővel lehetnek még emkápés képviselők.

    Nagydobra verni és semmi tovább? Igen, ezt az alkotmányellenes állapotot muszály nagy dobra verni, mert azt szeretnénk, ha minél több ember írná alá a petíciót, és ezáltal a törvényhozás minél nagyobb civil nyomás alá kerülne, és visszarendezné az európai normáknak megfelelő állapotot. Ezt pedig végigvisszük, olyan nincs, hogy “semmi tovább”.

  2. Rossz döntés, de te tudod, a magamutogatás nem célravezető, amit az EJK produkál, a kettős állampolgárság ügye pedig magánügy, mindenki szíve ügye, hogy felveszi-e, vagy sem, de minden témából politikai tőkét kovácsolni, nagydobra verni és semmi tovább, ez a trollozzás.

  3. Az nagymester rátapintott a lényegre. Cenz ura hűtlenkedik mindenhol. Az igaz szót a szőnyeg alá söprik. A rebelliseket üldözik. Csak a szanitkák szirénáznak töretlenül, és viszik a kuffer bankót.

  4. Ez értheto”.Viszont a to”rvényt megkeru”lve,nem megsértve lehet,nembeszélve,hogy sok helyu”tt maga a to”rvény ellentmondásos.Ez tényeket figyelembe véve,bármikor bevarhatnak,bárkit!A komcsiba is voltak erre modszerek,most is vannak csak kifinomultabbak.Szerintu”nk meg a kritikának is meg kell adni a teret ugyanis minden alol van kivétel,még a természet is szu”kség szerint to”rvényt bont!

  5. A nagymester alakulata is fentartja a to”rlés jogát ugyanis már az a ido” járja,hogy nincs megbocsátás csak végitélet!Mindenkit megtalállunk s ha kell kurblival megtekeru”nk.!

Comments are closed.