Komoly győzelemként könyvelem el, hogy sikerült egy írásommal rávilágítani több ezer egyetemista életét megnehezítő problémára. Ez az életveszélyes autóbuszmegálló volt a Sirály diákszálló mellett. A buszról itt leszálló diákok a nagyforgalmú úton voltak kénytelenek  sokszor sötétben eljutni a megálló közelében levő gyalogátkelőhelyig. Március tizennegyedikén megjelent képeim után, gyorsan megmozdultak az érintettek és a  jelek alapján a tanévkezdésre el is készül majd a teljes járdaszakasz. Köszönöm mindenkinek a munkát és a figyelmet. Ha lehet még egy apró észrevételem. Ez egy nagyforgalmú megálló, amelyből reggel rengeteg diák indul útnak a belváros felé. Nem ártana még egy fedett buszvárót is felállítani.

[nggallery id=103]

8 hozzaszolas a “Elkészült a járda!” bejegyzeshez

  1. Lemérve egy hagyományos busz hosszát David Copperfieldnek kéne vezetni hogy azon a kacifántos korforgalomban amit az uzletekompexum elótt max. személygépjármúvekre terveztek valaha is betudjon fordulni !

  2. Jó a megfigyelés nagymester, ennyi eróvel az Európa udvar alagsorába is lehetne tenni egy megállót, ha más nem METRO felirattal !

Comments are closed.