A Nemzeti Összetartozás Napja Komáromban


Az idei Nemzeti Összetartozás Napja végre nem csak veszteségről szólt, hanem az összetartozásról is. Jó volt látni, hogy végre feltámadni látszik az egységes nemzettudat, hogy omladozik a határon belüli és határon kívüli magyarok közötti mesterségesen felhúzott fal. Útnak indult a Határtalanul program keretében az első diákcsoport, hogy együtt emlékezhessen a határon túli nemzettársaival. Jó hír, hogy az anyaország egyetlen diákja sem érettségizhet anélkül,hogy legalább egy alkalommal ne találkozott volna olyan társaival, akik az anyaország határain kívül rekedtek. A komáromi emléknapra egy szegedi diákcsoport érkezett, hogy együtt emlékezzen komáromi társaival a Jókai utcán a Trianoni emlékoszlopnál. Jó volt látni a felszabadult arcokat, azokat akiknek a röghözkötöttsége  már megszűnt, hiszen az anyaország polgáraivá váltak. Szabadabbak lettek, mert ők rendelkeznek egy plusz lehetőséggel. Nincsenek kitéve a mindenkori hatalom kedvének. Végre fontosnak érezhetik magukat. Less Károly  Duna parti beszédéhez kapcsolódva, nekik nemcsak szülőföldjük van, de már hazájuk is !

A Králik Tv beszámolója:

A Mi Atyánk..

3 hozzaszolas a “A Nemzeti Összetartozás Napja Komáromban” bejegyzeshez

  1. A pártokrácia egyetlen dologra szolgál, a társadalom megosztására, a rendezetlenség fenntartására. A belülről megosztott társadalom így politikailag-gazdaságilag könnyen lesz a nemzetekfeletti hatalom zsákmánya.
    Minden termelő üzem és szolgáltató központ szintén privatizálva lett, így a multinacionális érdekkörök a rabszolgasorba taszított emberekkel hihetetlen profitot ragadtak magukhoz. A multinacionális körök számára nincs válság, mert azt megfizettetik a kormányokkal, a kormányok pedig az emberekkel. Meg kell nézni a profitjelentéseiket! Tehát a pártokrácia, bármely párt uralkodjon is, a multinacionális érdekek kiszolgálója. Mert nem tehet mást
    Komárom jol beszélsz.

  2. Szép megemlékezés.Mindenképp nem hagy nyugodni az a valoság,hogy le kéne már vonní a Trianoni diktátum okainak tanuságát s kimondani,hogy nem ellenségu”nk az aki más nyelven beszéll ,hiszen egy europai, o”shonos- faj- fiai vagyunk!Inkább ellenségu”nk az ki kizárolagossan ,nyelvi szinté alacsonyította és alacsonyítsa a nemzettudatot így o”sszeugrasztva egymásnak az o”s-europai ,ember fajtát!Az ellenség a gyilkos szellemiség ma is itt kísért s nem más mint az cionista-kapitalizmus!!!!

Comments are closed.