A Kertész utca le van zárva!


A  64-es nemzetközi főútvonal Komárom Kertész utcai szakaszát teljes szélességében lezárták közmű csere miatt. Dél felől (Budapest) érkezve  Érsekújvár, Nyitra irányába  a Széna tér, Petőfi utca, Megyercsi utca vonalon lehet eljutni. A keletről (Nyitra), Budapest irányába tartókat a Megyercsi utca, Temetősor, Gazda utca, Széna tér irányába terelik a járműveket. A terelőút jól látható és megfelelő módon ki van táblázva.

Miután egy nagy forgalmú nemzetközi főútvonalról van szó, amely egyben Komárom városának fő közlekedési útvonala is, kissé érthetetlen a tájékoztatás teljes hiánya. Mielőtt belekezdtem volna az írásba, megnéztem Komárom honlapját, ahol egy árva sort sem írnak a tervezett lezárásról. Miután egész héten dolgoztak a kereszteződés járdáin, így feltételezehetően tervezett munkálatokról lehet csak szó. Nem kellett volna erről előre tájékoztatni a Komáromiakat?

A lezárás pontos helye: Kertész utca – Határőr utca kereszteződésétől a Kertész utca – Kossuth téri körforgalomig.

4 hozzaszolas a “A Kertész utca le van zárva!” bejegyzeshez

  1. S azt úgy marad az út mint a Nádor utcán az irodaház előtt? Mély lyuk(azaz lassítani kell autóval) lesz vagy rendesen meg is csinálják?

  2. KNgabesz- én elgondolkodom ilyenkor, hogy hol is élünk. Van ahol egy kis mellékutca lezárását előre meghirdetik, nálunk meg egy nemzetközi főút teljes lezárásáról sem lehet olvasni egy sort sem.

    Európa még nagyon messze van!

Comments are closed.