Az  idén már negyedik alkalommal  kerül megrendezésre Komáromban a Duna menti hagyományőrző ünnep a Honnap. Az idén az eddigieknél színesebb és sűrű program várja június 18.-án a  Csillag erődbe látogatókat, köszönhetően Komárom Város polgármeseterének Dr. Molnár Attilának és a szépszámú támogatóknak. Az összes rendezvény ingyenesen látogató! Az idén is lesznek harcművészeti bemutatók, táncház, kézműves foglalkozások, kiállítások és előadások. Az egész napos rendezvényt a Bikini együttes koncertje zárja  majd amelynek kezdési időpontja  21:30. Bízom benne, hogy az időjárás is hozzájárul majd a rendezvény sikeréhez.

Részletes  programterv:


.

6 hozzaszolas a “Negyedik HONNAP Komáromban” bejegyzeshez

  1. Az ENDRESZ csoport szívből csinálja ezt a rendezvényt, és idáig teljesen önerőből.
    Az csak örvendetes tény, hogy a zenekarokat a város segített megfinanszírozni…

    Köszönjük Nekik a megannyi programot, amivel színesítik Komáromot

  2. Mindenképp példaértéku”en járnak el az HOn-nap szervezo”i!!!!!Kitartás!!!!
    Ami talán fontos lehet,hogy a Kárpátmedencében lévo” o”shonos lakosság nem változott az ido”k kezdete ota,mindíg csak az uralkodoi osztály váltogatta egymást,mely to”bszo”r keletro”l érkezett s ido”vel beolvadt az befogadoi ko”zegébe mely még a mai napig,mindíg is az o”s-europai ember- fajta!!!!A Kárpátmedence o”sznépesség nagyrésze az ártéren élt az O”S-tengri tudásrendszer szerint,mely semmiképp nem lovas inkább vizilovas néppé avatta!!!Nem ismerték s le se szar-vasgombázták az uralkodoi osztályt,mely gyakran átokként átvette az rabszolgatarto népek,hodítto,mindent kirto beteges jellemét.Jo lenne lefejteni magunkrol az hodíttoink által reánk tutymált honfoglao mesét!Nem vagyunk jo”tt mentek!Befogado ,o”s-europai nép,kinek nyelve,írása o”si ko”vu”let!!!!!!

  3. Múltkor lehurrogtatok, mikor azt mertem írni egy megmaradási rendezvény nem párosulhat fizetett belépővel. Nekem estetek én voltam a rossz. Ez a rendezvény ingyenes, de mégcsak nem is hasonló, mint amit ti szerveztetek. Akkor nem mentem el, most erre a dél-komáromira megpróbálok kimenni, mégha számomra most már eléggé ribilliós lesz.. Nem a pénz okán, hanem, mert szabadul dönthetek. Ha nincs pénz nem kell hívni fizetett fellépőket, hamár önzetlen nincs. Tudom, majd ezt is megmagyarázzátok és Olivér újabb hadüzenetként kezeli, ami egy zavaros gondolkodás eredménye, aki más kritikus segítségét támadásként kezeli. Nem kérek magyarázatokat, sem válaszokat csak leírtam a véleményemet.

Comments are closed.