Javítsunk kupakokkal Dávid életén


Hogy mennyire nem halt még ki az egymás önzetlen segítése Komáromban, arra jó példa Dávid esete is, aki többszörösen hátrányos helyzetben látta meg a napvilágot. Fejődési  rendellenesség miatt képtelen saját maga ellátására , ezért állandó felügyeletre és gondoskodásra szorul. Állapotán az orvostudomány mai állása szerint változtatni nem lehet. Állapota állandónak mondható. Testvérével és édesanyjával él egy bérelt lakásban Komáromban. Édesanyja, Dávid állandó felügyeleti igénye miatt nem tud munkát vállalni. A gyermek csak pépesített táplálékot tud lenyelni és pelenkázásra szorul, amely nem kis pénzösszeget emészt fel. Rendszeres sétáik során megálltak az Europáliában megpihenni. Itt figyelt fel rájuk Melinda, a büfé tulajdonosa, aki kupakgyűjtésbe kezdett. A kupakokból összegyűlt pénzt pedig Dávid életminőségének javítására fordítja. Miért kupak? Egyszerű a válasz. Tele van a belváros a legkülönbözőbb alapítványokra hivatkozó adománygyűjtőkkel. Nem szeretne beállni az arc nélküli gyűjtők sorába. Ugyanezen okból nem fogad el készpénzt sem. Minden kupakgyűjtőnek lehetősége van megismerni személyesen Dávidot és édesanyját délutánonként a büfében.


Kérek mindenkit, ne sajnálja Dávidot. Ő egy boldog kis ember aki be van zárva az ő saját kis világába. Számára csak a mindennapi kényelmet kell biztosítani. Egy könnyen nyelhető ételt, egy biztonságot nyújtó lakást és a családot amely gondoskodik róla!

Melindabüfé
Europália  59

 


2011. május 16. -A Víz utcai Tulipán óvodának köszönjük a 30kg kupakot amit ma Mónika zsákban bevitt a büfébe!

2011. május 19. – Erdei Lacinak és Lengyel Gábornak a házimozi szettet

2011. május 21 – Köszönjük Lakatos Lajosnak a 22 kg kupakot!

2011. május 23 – Köszönjük a kupakokat a Lázár Családnak és a Tonexes fiúknak!

2011. június 6. – Köszönjük Tóth Marikának, Ifj. Fíger Józsefnek, Ostruzlik Ferencnek,  Szuri Andrásnak,  Városi Hivatal dolgozóinak, A Városi Rendőrségnek, a Komáromi Hajléktalan Szálló lakóinak, Rehák Anitának és Rácz Bandinak a zsáknyi kupakot.

2011. június 10. – Köszönjük Kovács Zoltánnak, Székely Ibolyának, Tóth Attilának, Fitos Tímeának, Lajos Petrának és a Komáromi Bíróság dolgozóinak a kupakokat

2011. Június 18. – Köszönjük a Meszlényi családnak, Szabó Tibornak, Csere Péternek a Zsíros családnak a Bíróság dolgozóinak, Dikász Zsoltnak és a Galéria Foto-nak a kupakokat!

2011. június 19. – Köszönjük a Ferences Barátok  Utcai Óvodának a rengeteg összegyűjtött kupakot!

2011. június 25. – Köszönjük a kupakokat Gál Mónikának, Presztek Veronikának, Folk Adrienn-nek, Folk Liliannának, Lengyel Gábornak és Ozimy Katalinnak, Szuri Andrásnak és Megyercs lakóinak !

2011 szeptember 17 . -Köszönjük a kupakokat  a Szigeti családnak, a Cintula családnak a Martosi Mozgássérültek Klubjának, a VUB bank munkatársainak, Nagy Katalinnak, Csáky Árpádnak, Beke Krisztiánnak, Horvát Erzsébetnek,Kovács Rebekának , a komáromi és a  keszegfalvi COOP munkatársainak, a Pozsinyi Református Egyháznak, Kovács Mónikának, Németh Helgának, Szalai Lászlónak és a Szemenei családnak.

2 hozzaszolas a “Javítsunk kupakokkal Dávid életén” bejegyzeshez

Comments are closed.