A révkomáromi Te Ügyed KÖR (TÜKÖR) idén is emlékezni hív minden Igaz Magyart a felvidéki magyarság (még) magyar városába! A révkomáromi Trianon-emlékoszlopot felállítottuk, Reményik Sándor „Gyűrűt készíttetek“ c. verse kötelez! Kötelez magyarságunk felvállalására, jogaink kivívására, s kötelességeink teljesítésére. Kötelességünk pedig az, hogy ne tépjük fel gyökereinket, ne tegyük semmissé a dicső múltat, közösen, s magyarként építsük a szép jövőt. Komárom, 2011.  június 4.  16:00,  Jókai utca 34,

 

2 hozzaszolas a “A Kő Marad !” bejegyzeshez

  1. Milyen u”nnep???A lliberalizmus,komunizmus,judeo-kereszténység trágyája,maga a sovinizmus!Az érleli és sokasítsa!Eszt kell u”nnepelni,ezen kell siránkozni?????Vajon hány szonok leplezi le a zsarnok ,erko”lcstelen izmusok trágyájának bu”zét mely ma is mérgezi a levego”nket és irtsa a teremtést s annak minden izét???!!!Trianon átka,vajknak idegenszívu”- judási, vallása,rabszolgatarto birodalmainak,rom-hozo, sivatagi falka,akla.A vétkesek ko”zt cinkos aki néma!!!!A harcosok harcolnak a birkák meg bégetnek!Csakis ado”glo”tt hal uszik az árral!Mi ilyennek szu”lettu”nk szabadnak és nagynak ,o”seink teremtettek,Pogánynak és vadnak!

  2. Pártok jelképeit,zászlokat ne hozzatok és ne gyertek egyenruhába.Jol van,nem is jo a pártoskodás,viszont az egyenruhára vonatkozo ízlésterorr má egész nagy pilula,nem?A református vallásszervezethez vajon hány ártatlan ember,kiontott, vére tapad?Részvét a vallásháborukban,részvét a két világháborukban!??Méghogy nincs Magyarok Istene???
    csakis a judeo-keresztény vallásszervezetek jehovája az isten???Amiota az vala itten,nincs o”smerve se ember se O”S-ten!!!!Igenis a Magyarok Iz-tengere az ami irtva vagyon itten,mert az teremtés minden irtott íze ítéletet hirdet felettetek judeokeresztények Inye-kedvére!!!!

Comments are closed.