WIFI- minden távolsági buszon


Csepregi Zoltán örömmel tudatja az érdeklődőkkel, hogy az érsekújvári Szlovák Autóbusz-közlekedési Vállalat Rt. párkányi kirendeltsége – a három héttel ezelőtti igéretéhez híven – április elsejétöl minden távolsági autóbuszban üzembe helyezi az ingyenes WIFI-hozzáférést.

Az elsö és ezidáig egyetlen – tavaly augusztusban – kisérleti jelleggel bevezetett hozzáférési lehetöség pozitív visszhangra talált, föleg a fiatalabb korosztály körében. A közlekedési társaság ezért úgy döntött, hogy április elsejétől már a Párkányból reggel 6:05 és 7:40-kor Pozsonyba, illetve az 5:40 órakor Alsókubínba induló járatokon is lehetővé teszi az ingyenes WIFI-szolgáltatást.

Az ingyenes internet hozzáférés már hosszabb ideje jól működik a Komáromban szolgáltatást végző másik két közlekedési társaság járművein is.  A jövő évtől az ingyenes internet elérhető lesz a Komáromból induló vonatokon is.


Kapcsolódó bejegyzés:

Ingyenes internet

6 hozzaszolas a “WIFI- minden távolsági buszon” bejegyzeshez

  1. Remélem be is lesznek kapcsolva, eddig kb. 10 alkalomból 1-szer sikerült használnom a wifit azon a buszon, amire ki volt írva, hogy fel van szerelve vele. A buszsofőrök meg járhatnának egy kicsit pontosabban (szinte mindegyik rendszeresen 15-20 percet késik)

  2. Nagymester – rátapintottál a lényegre! Itt is szemlélet váltásra lesz szükség.. Majd ha 2€ fölött lesz az üzemanyag, talán eljutunk odáig, hogy fejleszteni kell a közösségi közlekedést nálunk is, mint ahogy azt sok helyen teszik.

  3. xardas: A vonatokon az elektromos ellátást müszakilag biztosítani “picit” könnyebb. De, mint ötlet nem rossz! Mindig történhetnek csodák… 🙂
    Ha van még hasonló ötlete, kérem, írja meg.
    A WIFI bevezetése nem is befolyásolja a viteldíj mértékét.

  4. xardas – Szerintem elektromos ellátást is kéne biztosítani a laptopokhoz. A vonatokon ezt tervezi a szlovák vasút. Hosszú az út és unalmas.. Egy mobil Wifi router nem nagy költség. Otthon én is ilyet használok. Ez nagyban nem befolyásolhatja a jegyárat.

Comments are closed.