Hamarosan közeledik a Komáromi Napok . Fellendül a gyalogosforgalom a Monostori Erőd melletti rendezvény helyszín és az Erzsébet híd közti  Duna szakaszon. Esténként a tavaszi szellő és a közelgő nyár illata egyre több fiatalt vonz majd ki egy romantikus sétára, beszélgetésre a jó öreg folyónkhoz, amely immáron  nem szétválaszt, hanem összeköt!  Hogy a rendezvény és helyszín hangulatát emelje a Komáromportál közhasznú egyesület,  2011. április 17.-én , vasárnap 15:00 órakor megpróbálja erejéhez mérten kitakarítani a Rákóczi Ferenc rakpart érintett szakaszát. Szeretettel várunk minden Komáromit, aki a vasárnapi ebéd után egy kis testmozgással szeretné folytatni a délutánt és szívesen segít nekünk a szemétszedésben.

9 hozzaszolas a “Takarítsunk együtt !” bejegyzeshez

  1. Féyn a városok rákos daganatok foôldanyánk testén!Mit termelnek avárosok?Szemetet és mocskot,szellemi,lelki és testi szinten!A városok a saját pusztulásukat éllik meg s a saját mocskukba fognak beledo”lni!Ha ez meg lessz na akkor megy takaríttani a Nefilim sarja!!!!

  2. Minden itt okoskodónak ! Gyere ki szemetet eltakaríttani. Végre valami hasznosat is csinálhatsz. Nemcsak az iridai kávézásból meg a sorivásból áll a világ !

  3. Hu de jo lenne egy nagy takíttás!A városházán kezdhetnénk,majd a hivatalokban folytathatnánk és este lenne nagy tisztítto szertu”z!A belváros u”res épu”leteit meg áttadni a hajléktalanoknak had rombolják le még jobban,viszont lenne legalább hol fejet hajtaniuk.

  4. Ági úgy tudom lesz a várnál is, szintén a Komáromi napok előtt, így a vonulási útvonalakat lefedik. A Vár és a monostori sörsátor közt nem lesz szemét. Az még szervezés alatt van.

Comments are closed.