Az őszi sikeres focinap után, holnap ismét a focié lesz a főszerep Komáromban. Négy csapat indulásával focitorna kezdődik a Városi Sportcsarnokban délelőtt 10-órától. Elsőként a Miniszterelnökség csapata száll szembe Észak-Komárom önkormányzatának csapatával. Őket követi 10.30 -tól Komárom-Esztergom megye média válogatottja és Dél-Komárom önkormányzatának képviselői csapata. 11 órától a Miniszterelnökség csap össze a  megyei  Média Válogatottal.  Az Észak-Dél összecsapás 11:30-tól várható. Őket követi még 12 órától  Észak-Komárom mérkőzése a Komárom-Eszetergom Megyei Média Válogatott és a sort 12:30-tól  Miniszterelnökség csapatának játéka  zárja  Dél-Komárom önkormányzati csapatával. A csapatok kapitányai: Észak-Komárom Anton Marek polgármester, Dél-Komárom Molnár Attila polgármester, Miniszterelnökség  Szijjártó Péter, Orbán Viktor kormányfő személyes szóvivője. A médiacsapatot olyan nevek erősítik majd, mint Marosi László, a volt világválogatott kézilabdázó, Kiprich Józsefl, a 70-szeres válogatott labdarúgó valamint Szalma József és P. Nagy Lászlótól, a Tatabányai Bányász “aranycsapatának” erőssége.

Komárom város önkormányzata ismét segítséget kért Sidi Péter világ- és Európa-bajnok sportlövőtől. Ő is erősíti a Déli önkormányzati csapatot.

Kedvcsinálóként egy kis összefoglaló az őszi focinapról.

[stream provider=youtube flv=http%3A//www.youtube.com/watch%3Fv%3DG0OfxtRBn8c%26feature%3Dplayer_embedded img=x:/img.youtube.com/vi/G0OfxtRBn8c/0.jpg embed=false share=false width=620 height=360 dock=true controlbar=over bandwidth=high autostart=false /]

6 hozzaszolas a “Komáromi focigála” bejegyzeshez

  1. Sziasztok!
    Nagyon jóóóh volt az a szombat délelőtt….a Médiaválogatottban a 8-as srác, aki kapott vmi kupát is a legjobb játékosként:) Őt nem tudjátok hogy, kicsoda, vagy hogy hívják? Nem találom a nevét:$ Helyeske volt…:)

    Köszi

  2. Az észak-komáromi csapatban Dr. Anton Marek polgármester mellett, Bolyó Róbert, Viliam Siliga, Péter Zakar, Gábor Weselovski, Zoltán Benyó, Ladislav Újvári, Zoltán Zachar, Ernest Ujj, Aladár Csepy, Péter Sipos, és Nagy Zsolt rúgták a bőrt.

Comments are closed.