Kipróbálnád a búvárkodást?


A Poseidon sportbúvár klub és a SINK kft. az idén is mindenkit szeretettel vár április 30.-án a Belső körúton található termálfürdőbe, aki szeretné kipróbálni a merülést, búvárkodást.  Íme a szervező meghívója:

“Mindig is érdekelt a vizek csodás ,színes,gazdag élővilága? Az emberek ez iránti kíváncsiságát a merüléssel,búvárkodással lehet elérni.Ha jó úszó vagy és egy nap kedvet kapsz a búvárkodáshoz,ajánlatos elvégezni egy búvártanfolyamot. De először is szeretnéd kipróbálni,milyen érzés is lehet a víz alatti eltöltött idő? Mi szeretnénk ezt neked lehetővé tenni. Már 3. éve,hogy a Komáromi napok alkalmából a szabad strand területén ingyenes búvárbemutatót szervezünk felnőttek és gyerekek (12 éves kortól)számára egyaránt. Mindenki kipróbálhatja a merülést,víz alatti úszást,teljes felszerelésben, természetesen szakértő oktatók segítségével.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk 2011 április 30-án Észak Komárom termálfürdő területén reggel 10 órától 16-ig. Belépés és a részvétel ingyenes! A pultnál jelezd a búvárbemutatóra jösz.”

A tavalyi Komáromi Napok keretében megrendezett merülés képeit ITT tekintheted meg.