Megújult Déli városrészünk honlapja


Dr Molnár Attila már a választások előtt jelezte, hogy szeretné megváltoztatni,  javítani Komárom Város honlapján. Az  Uniós csatlakozást követően megállapodott a  két képviselőtestület, hogy az egységes fellépés érdekében  közös kezdőlapot hoznak létre. Ez megtörtént, de a többi tartalom azóta sem változott. Ezen változtattak most. Déli városrészünk honlapja is átvette az egységes háttérszínt. Az új oldal könnyen áttekinthető , egyszerűbb az információkeresés. A város webkameráinak képe teljes oldalméretűre nagyíthatóak. Az elérhetőségek könnyen átláthatóak és tartalmazzak az ügyintézők drótposta címét is. Ez utóbbit ajánlom az Északiak figyelmébe is, ott ugyanis sikerült az elérhetőségeket túlbonyolítani. Érdemes böngészni az oldalt. Én egy hibát találtam. A kezdőlap címét (városlogo) index.html helyett , varos.php -ra kéne átjavítani 🙂

2 hozzaszolas a “Megújult Déli városrészünk honlapja” bejegyzeshez

  1. Béla- igen végre könnyen áttekinthetővé vált és színeiben azonos a közös nyitólappal. Hogy állnak a te újítási, változtatási javaslataid?

  2. Tetszik az önkormányzati rész. Lehet egyes részeket még nem ártana összekötni. Pl. a hanganyagokat a programpontokkal, a jegyzökönyvvel és a határozatokkal. Hogy egy téma esetén ez komplex módon áttekinthető legyen.

    De nagyon tetszik ez az újítás. Az áttekintehtősége különösen szimpatikus.

Comments are closed.