Még az alpolgármester is szedte mások szemetét


Március 26.-án  összefogott Komáromban a Jókai lakótelep tenni vágyó  közössége és  seprűt, lapátot ragadva megtisztította a lakótelep játszóterét.  Több zsák hulladékot sikerült összegyűjteni annak ellenére, hogy a játszótéren négy szemétgyűjtő is található. A lakók elmondása szerint főként a hétvégi rendezvényeket követően jelennek meg a játszótéren az üres alkoholos üvegek és a cigarettavégek .  Turi Bálint alpolgármester, a körzet képviselője követendő példának nevezte a  lakóközösségek ilyen célú összefogását. Fontos, hogy a lakóközösségek felelősséget érezzenek környezetük tisztaságának megóvására. Az alpolgármester úr elmondta, hogy hamarosan újabb játékok kihelyezését tervezik a lakótelep játszóterére.

4 hozzaszolas a “Még az alpolgármester is szedte mások szemetét” bejegyzeshez

  1. Judeo-kresztényi lelkismeret,hányszor leplezte le az lelkivezérek hada az Sátán ,zsarnok kapitalizmusát hama????Szociális hállo????Ero”ssebb a gyengébbet agyonu”ti, Káin Abeli ,mammonimádo,rendszer,vajon az Vallásoknak nem galibáz ez kéz kezet mos pilátusi sok,sok genszter????Vagy tán ki halgat,nem e bu”nrészese eme emberdarállásnak?

  2. Rév Komáromban vagyis kom-romban az egész képviselo” testu”letnek kellene szemetet szedni!Miért?Hát mert azért a zsíros fizetésért még nem csináltak semmit a veszekedésen kívu”l !

Comments are closed.