Az utca embere


[stream provider=video flv=x:/www.komarom.org/kep/vox.flv img=x:/www.komarom.org/wp-content/uploads/2011/03/vox.jpg embed=false share=false width=640 height=360 dock=true controlbar=over bandwidth=high autostart=false /]

Érdekes, új rovattal bővült nemrég Déli városrészünk tévéjének műsorkínálata. Az egyre színesebb tematikus műsorok kavalkádjában bukkant fel Az utca embere című műsor, amelyben a műsor készítői kamerával a vállukon és mikrofonnal a kezükben  járják a várost és  kérdezik meg az emberek véleményét egy-egy a város érintő kérdésben.

Én nagyon fontosnak tartom, hogy polgárközeli műsorokkal találkozzon a néző. Olyan műsorokra van szükség amelyben a hétköznapi városlakó viszontláthatja saját magát, saját életét. Ebben jó iránybán jár városunk Déli része, ahol mindenki megtalálja saját érdeklődésének megfelelő rovatot. Van itt gyermeksarok, sportrovat, egészségvédelem, programajánló, hírblokk, diák színjátszócsoport előadása de a testületi ülések élő közvetítése épp úgy mint a rendőrségi magazin. Széleskörű és a lakosság nagy részét átfogó a programkínálat.

 

3 hozzaszolas a “Az utca embere” bejegyzeshez

  1. Eszak Komáromban ez nem lehetséges mert az utca embere megmondaná az egyszeru” valoságot ami egyes o”nkényuralmi rendszerekben képzett szellemiségeknek nem tetszik!
    Pénz orientált világban,mindent a pénz irányítt ami átgázol mindenen,eltiporva erko”lcso”t,életpártiságot,igazságot, mindent ami utjában áll!

Comments are closed.