Asterix és Obelix Komáromban


A nyár eleje, nem csak meleget hoz majd, egy kis izgalmat is. Június első hetében kezdődik meg a közkedvelt Asterix és Obelix sorozat legújabb részének forgatása Gerard Depardieu és Catherine Deneuve főszereplésével a Monostori Erődben. A nagyszabású kosztümös filmhez 800 statisztát keresnek. Az első válogatások már lezajlottak  a hétvégén Komáromban a Csokonai Művelődési Központban. A jelentkezők közt megjelent a Magyarock Dalszínházának  tagja Kuczmann Ágnes is. A  2012-ben moziba kerülő 3D ben bemutatásra váró filmben Catherine Deneuve francia színésznõ az angol királynőt játssza, míg a kissé túlsúlyos Obelix, maga Gerard Depardieu lesz.


Bízom benne, hogy Komárom város vezetése élni fog ezzel a kiváló promóciós lehetőséggel. A színészek és a stáb itt tartózkodása remek alkalom Komárom bemutatására és megismertetésére. Az elégedett stáb továbbadja a város jóhírét és lehet fürdőváros cím mellett megszerezhetjük a filmek városa címet is. Dolgozni kell érte!

A statisztaválogatást végző válalkozás elérhetősége: castandcrowd@enternet.hu
Honlapjuk: castandcrowd.com

Forrás: Kiss Réka, szöveg: komarom.org

Újabb lehetőség Komáromban :

Helye :        Csokonai Művelődési Központ
Cím :            Kelemen László utca 7.
Időpont :  2011.04.08. Péntek 10 – 17 óráig

14 hozzaszolas a “Asterix és Obelix Komáromban” bejegyzeshez

  1. Igen,akárkimehet!Komárom,mindenkép koôszo”njuôk,hogy tudosíttottad a jonépet,mert a bumm az egy korrupt huidas alakulatnálk lehidalt,mindíg ott ahun épp a vájunál vannak!

  2. Na ebbu”l látni,hogy ha valakinek a agyát nyomja a határko” akkor nem tud gondolkodni!
    Ku”lo”mben is egy város,egy ko”zigazgatás kellene,hisz lassan már az euroooo lessz a ko”zpénz az segges-sengeni o”vezetben.Vagy tán jo profit ez a sovén usiíttás,meg az határgyártás,nyelvtani nyelvhez csatolt identitás zavar,vagy éppen egy beteges o”nimádati eszme rabjai ezek a vájunál tanyázok,melet céltudatossan táplálgatnak????
    Vajjon meddig boklásznak még a vak vezeto”k????

  3. Nagymester – én is felvetettem, hogy bizony hasznot húzhatna a film forgatásból Észak is. Erre nagyon érdekes választ adott az idegenforgalmi bizottság egyik tagja saját blogjában:

    “Ha jól látom ez odaát lesz, továbbá ez az ő akciójuk. Értem én hogy egy komárom, stb, de a valóság az az, hogy az ott magyarország, a magyarországi komárom vezetésének a feladata. Minket senki nem kért fel ilyesmire, kicsit olyan is lenne mintha kuncsorognánk, hogy engedtessék meg nekünk hogy kihasználjuk ezt.”

    Ezért nem jut előbbre a város! Amíg valaki felkérésre vár….

Comments are closed.