Megtörtént az amire én már az önkormányzati választások eredményének napvilágra kerülésének napján felhívtam a figyelmet. A választott városatyáink képtelenek az együttműködésre. A szándék hiányzik belőlük!  Komárom rohan lefelé a lejtőn. Tenni kéne valamit , hogy ezt megállítsuk. Erre Ők akiket megtiszteltünk a bizalmunkkal, cserben hagynak minket. Minket a választókat. Megjelennek a testületi ülésen, majd eljátszák mint a durcás kisgyerek , hogy ők nincsenek itt. Mi ez ha nem a demokrácia megcsúfolása?? A problémák elől nem a fejünket kell a homokba dugni, hanem felállni és megoldani azokat. Ez lett volna az első rendes ülés. Az első! Ezek után mit is várhatunk? Milyen jövő vár a városra?


A lista:

Cúth Csaba
Andruskó Imre, Mgr.
Batta György, Mgr.
Štefan Bende, Mgr.
Dubány Imre, Ing.
Keszegh Béla, Mgr.
Hortai Éva, JUDr.
Varga Tamás,JUDr.
Héder Ágnes, PaedDr

(Forrás: Novosad Ramon)

5 hozzaszolas a “KIKET IS VÁLASZTOTTUNK ??” bejegyzeshez

  1. A vájuhoz valo keru”lés karrier,vagyis ko”nnyen szerzett megélhetés sok legális lopezolás,
    bunda által.Nem mindíg kell,hogy így legyen de az alap mindíg az ko”zpénzekbu”l valo jo fizetés,meleg fotelszék ,basáskodás s ebbul valo megélhetés a célVajon milen embermino”ségek irányítsák a várost?A fontossági sorrendben mi a mérvado számukra?
    A ko”zérdek vagy elso”sorban a magán érdek????Ha azér lennének fizetve amit csinálnak,mennyit keresnének????Ez a alakulat is mammonimádo ,káoszalapu,színésztársaság.akik hu” szolgáloi az káosznak.A gyu”mo”lcsiro”l ismered meg a fát alapon már eleve romlottak.Jol kezdo”dik a drámának az elso” felvonása!

  2. Egy abszurd helyzet állt elő, azok akik a hídat támogatják, most azok lettek a helyi magyar érdekek igazi képviselői.
    Azok akik egyedüli magyar pártnak tartják magukat, azok pedig behódoltak a smernek a helyi betelepült szlovákok akaratának, sőt Stubendek (ő is betelepült) vezetésével teljesen magyarellenes politizálást folytatnak. Élő példa erre, hogy pl. a C&M szoborcsoportot az MKP- képviselők segítségével fogják legalizálni a mostani helyén, pedig Komáromnak semmi köze CM-hez. Ha már akkor az MKP-nak egy olyan egyezségre kellett volna törekednie, hogy vagy népszavazás döntsön mi legyen velük, vagy az, hogy a mostani illegális helyükről hova kerüljenek pl. a Steiner talpzatra.

    Komáromiak megkaptátok ezt akartátok.

    A helyi magyar-szlovák együttélésnek nem így kell működnie, hanem kölcsönös megértés és az alkotmányos azonos jogok elvén, ami törvénysértő ott el kell járni (slotakő, CM szobor), ami rendben van azt nem kell feszegetni, vagy alku tárgyává tenni (Sz.István sz., komáromi címer). Én így akartam csinálni, de nem volt rá igény, a szlotakő már nem lenne ott és a CM is be lenne deszkázva és az első ülés is meg lett volna tartva. Ezt az utólagos elmélkedést bocsájtsátok meg nekem, csupán a résztvevő, az érintett jogán tettem.

    Egyébként a városvezetéstől a két eddigi javaslatomra mégcsak választ sem kaptam, még annyit sem, hogy elutasítják, vagy folyamatban van a témák elemzése, megoldásuk.

    http://oregkomaromert.boszajanos.eu/

  3. Ugyan az folyik mint amit a parlamentbe művelnek.Sajnálom azokat az embereket akik az adott párt színeire szavaztak. A megvilágosodás fájdalmas lesz és a következményeket ők is mi is 4 évig szenvedhetjük mert azok a választok vakok voltak!!!

Comments are closed.