Ha Isten velünk, ki ellenünk


Tegnap délután  megtelt a Jókai utcai Református Templom. A Benesi dekrétumok áldozataira emlékezett a T.Ü.Kör és az Egy Jobb Komáromért kezdeményezés a szép számban összegyűlt Komáromiakkal és a meghívott vendégekkel együtt. Elsőként Less Károly idézett a Benesi dekrétumokból, majd Boldoghy Olivér foglalta össze ezek hatását.  Ezt követően Feszty Zsolt tette fel a kérdést , hogy kinek kell elszámolnia a felvidéki magyarok lélekszámának fogyásával. A határmódosításkor több mint 1000 000 magyar került át Csehszlovákiába. Ma becslések szerint ez a szám alig 500 000 ! Fazekas László református  püspök úr a deportásásokat és a kényszermunkára hurcolások időszakát elevenítette fel. Berényi József az MKP elnöke beszélt arról a szégyenletes tényről, hogy a parlamenti választások utáni koalíciós tárgyalások során a magyar szavazatokkal a parlamentbe jutott párt részéről fel sem merült, hogy a koalíciós tárgyalások során felvessék a kollektív bűnösség eltörlését. Az MKP elnöke beismerte, hogy a Benesi dekrétumok eltörlését ők sem tudták elérni koalíciós kormányzásuk idején, de azt folyamatosan napirenden tartották, megpróbálták. Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes kiemelte, hogy minden nemzet egyedi és megismételhetetlen. Nekünk Magyaroknak kötelességünk a z egyetemes emberiséggel szemben saját magyarságunk megőrzése. A magyar állam értelme az, hogy az egységes magyar nemzet fennmaradjon és minden magyar jól éljen. A magyar nemzet három lábon áll, az anyaországban élők, a Kárpát medence magyarsága és az emigrációban élő magyarság. Az egyetemes magyar nemzet egyik pillérjét sem nélkülözheti. Ezt az egységet kell majd kifejeznie az új magyar alkotmánynak is!  Eperjes Károly idézte Szent István királyunk jelmondatát : Ha Isten velünk, ki ellenünk.

[stream provider=video flv=x:/www.komarom.org/kep/kitaszitva.mp4 img=x:/www.komarom.org/wp-content/uploads/2011/02/video_kitaszitva.jpg  embed=false share=false width=640 height=360 dock=true controlbar=over bandwidth=high autostart=false /]

4 hozzaszolas a “Ha Isten velünk, ki ellenünk” bejegyzeshez

  1. Sajnos még mindíg csak ott tartunk,hogy az judeokovásszal kelesztett istenképet imádjuk annak világát-jogrendszerét,melyto”l épp Jézus ovott!Gondolkozz mely nyelven mondják EL-az Isten,mert hogy Jézus istene Eli volt s nem jehova aszt bizonyítja az utolso kiáltása.Eli-Eli-la szabaktáni!Mozes most ugyanu”gy to”rné sajátjain ossze a ko”tábláit!

  2. Az o”snyelvet beszéllo”ket csak az kr.u 1200 évek ko”ru”l kezdik Magyaroknak nevezni.
    Látom fényes butorzatu hozzászollo,nyelved a labanc, kazinczi féle nyelvtani mu”,cipo”nyelvet tekeri.Ne értsd fére az is valamire jo,viszont az számon-tartott,nyelv az élo” az valamit számítt s s valamit számon is tart,nem ugy az utobbi,istenített farizeusi.Lásd népzene, kontra mu” zene ,egyiknek kotta kell a másiknak nem az egyik ideiglenes a másik o”ro”k, mint az teremtés, mert az annak a része!Hát enyit az IZ_ten-geru”nkro”l,mely o”K-is-te-én!Kár ,hogy az Eperjes Károlynak az beszéde kis szeletét tálalták.Az éllo” nyelv,fény a setét abbul táplálkozik!O”s-tengri átka,fényes asztalodon,ne légyen to”bbé kihányva.

  3. A ko”r osztás ténye mindenképp cselekmény,teremtés részeinek részesedo” felosztása!
    Tény és valo,hogy az Kárpátmedence az emberiség bo”lcso”je,Europai o”seredet hirdeto”je,okozoja,igaz Grál-Királ kehely mely gránitkarokkal anyaként olelé Nimrodi Jézusi vérét,anyai jogi,o”ro”k,jelképét!A kollektív bu”no”sség elve átokként sulytá azokat kiknek szellemében ott vala rejtve,krisztusi váltság áldozati dokmagént s mást áldozni magamért ez romlott természet ellenes,teremtés ellenes képletként!Pénzért,megélhetésért prédikállok szavára ne adj ,inkább tudd,hogy a Kárpátmedencei o”seredet,aranykori tudásrendszer,o”skereszt-tény -ség kiniyilatkoztatása ez romlott elbukot so”tét világ világossága s pusztulása is egyben!

Comments are closed.