A Kommunizmus Áldozatainak Emléknapja


A Magyar Országgyűlés 2000. június 13-án elfogadott határozata értelmében minden év február 25-én tartják A KOMMUNIZMUS ÁLDOZATAINAK EMLÉKNAPJÁt. 1947. február 25-én Kovács Bélát, a Független Kisgazdapárt főtitkárát a megszálló szovjet katonai hatóságok jogtalanul letartóztatták és a Szovjetunióba hurcolták, ahol nyolc évet töltött fogságban. A kommunizmus áldozatainak száma az elmúlt 90 évben meghaladta a 100 milliót.

Ennek alkalmából a Jobbik Komáromi alapszervezete fáklyás megemlékezést tart 2011 február 25.-én este 17 órakor a Jókai ligeti 1956-os emlékműnél. Minden megemlékezni vágyót szeretettel várnak!

Egy hozzaszolas a “A Kommunizmus Áldozatainak Emléknapja” bejegyzeshez

  1. Ez a világ holokausztja ahun 100 millio feletti gyilok vérbu”néto”l áztatott vo”ro”s csillag mása éktelenkedik hazánk minden szegletén s nem botránkozik meg rajta senki, mint ez o”nkényuralmi jelképek láttán melyek az emberi jogok elnyomásának o”nkényuralmi jelképei!!!!Ennek a egekig kiálto vérbu”nnek tagadása is legyen bu”ntetendo” s legyen az világ holokausztjának emléknapja !!!!

Comments are closed.