Megnyílt Komáromban a második Lidl


Ma reggel  7:00-kor megnyílt Komárom város  második LIDL áruháza a Mártirok  útja 80 szám alatt, az egykori gyermekváros mellett. A nyirkos reggel ellenére, zsúfolásig megtelt az áruház parkolója és hosszú sorban kígyóztak a bejáratnál sorakozó vásárlók. Mindenki első szeretett volna lenni.

A boltvezető üzenete:

“Üdvözlöm Önöket, Csillag Ildikó vagyok a komáromi új Lidl áruház üzletvezetője. 2007-ben csatlakoztam a Lidl csapatához. Családommal mindig a környéken laktunk, így jól ismerem az itt élő emberek vásárlási szokásait, a kereskedelem is már régóta vonzott, így nagyon örültem amikor felkértek az áruház vezetésére.
Már korábbi tapasztalataim alapján is mindig szimpatikus volt ez az áruházlánc, ahol mindig friss és gazdag áruválasztékkal találkoztam, legyen szó tejtermékekről, mirelit áruról, friss húsokról, pékáruról vagy zöldség- és gyümölcsféleségekről. Azok az ismerőseim, akik már régebbről ismerik a Lidlt azok mindig csak az olcsóságát hangoztatták, amióta azonban nap mint nap találkozom a termékeinkkel és azokból nagyon sokat rendszeresen vásárolok, azóta azok kitűnő minőségéről is meggyőződtem. Különösen a saját márkás termékek ár/érték aránya nyűgözött le. Emellett hetente kétszer úgynevezett non-food akciókat kínálunk Önöknek, ahol az apró, hasznos konyhai vagy fürdőszobai kiegészítőtől kezdve a műszaki cikkeken át a kisebb bútorokig nagyon sok mindent kedvező áron megtalálhatnak. Remélem, ez a kis bemutatkozóm kedvet csinált ahhoz, hogy kipróbáljon minket és hamarosan Önt és családját is törzsvásárlóim között üdvözölhessem!”

[nggallery id=78]