Leomlottak a határok


Úgy néz ki. 2010 november elseje is be fog kerülni az egységes Európa és Komárom város történetébe is. Ezen a napon a szlovákiai O2 mobilszolgáltató lebontotta a határokat nem csak Komárom két része közt, de a két ország között is. Ettől a naptól minden Szlovákiából az O2 hálózatából indított beszélgetés illetve sms Magyarország, Ausztria, Írország, Lengyelország, Csehország és Nagy-Britannia minden mobil és vezetékes hálózatába belföldi beszélgetésnek illetve sms-nek számít. A hívások díja 0,13 €/perc ( kb. 35 huf) az sms ára pedig mindössze 0,06 €/sms (kb. 17 huf). Megszűnik az a takarékossági okokból kialakult kényszer, hogy sok komáromi két telefont tart fent. Ezentúl az O2 előfizetői olcsón telefonálhatnak munkahelyükre az ipari parkba vagy épp rendelhetnek mozijegyet a Győrplázában. Ezek a Spanyolok tudnak valamit. Köszönet Telefonica O2 !

Részletes info szlovák nyelven itt!

3 hozzaszolas a “Leomlottak a határok” bejegyzeshez

  1. Fskythe- Szlovákiából az O2 hálózatából kezdeményezett hívásokra érvényes. Ez Komárom esetében azt jelenti, hogy szinte a város teljes területéről (Észak és Dél), minden számot tudsz hívni ezen az áron. Feltétel, hogy a telefonod az O2 hálózatával álljon kapcsolatban. Erre jó módszer, a mobilod KÉZI hálózatkeresésre van állítva-ez kizárja a roamingot.

    Egyéb esetben ezek az árak érvényesek:

    Roaming- hívásfogadás : 0,1785€/perc kezdeményezés: 0,4641€/perc

  2. Ez dicséretes! Nem olvastam el a szlovák tájékoztatót, de ugyan ennyi a hívás akkor is, ha Magyarországon tartózkodom és roamingot használok? Vagy ez csak úgy érvényes, hogy Szlovákián vagyok és a megszabott országokba hívok? Mert ebben az esetben már nem annyira jó, mint amennyire kinéz.

Comments are closed.