“Ébredj, Komárom” – Meghívó


Megkezdődött a kampány és az idén először, úgy néz ki minden jelölt nyitottabb a választói felé, mint ahogy azt eddig megszokhattuk. Basti keddi konzultációja után, most lehetőség nyílik Stubendekkel és az ő csapatával is beszélgetni. Minden érdeklődőt szeretettel várnak Komáromban a Nádor utcán a VIKING kávézó teraszán délután 4 órától egy kötetlen beszélgetésre az MKP polgármester-jelöltjével és az ő csapatával. Én fontosnak tartom, hogy a lehető legnagyobb számban jelenjenek meg mindazok, akik tenni szeretnének Komáromért. Most lehetőség nyílik arra, hogy  szemtől szembe tegyük fel a kérdéseket, leendő képviselőinknek. Én mindenkinek azt javasolom, hogy listával készüljön és bombázza kérdéseivel a jelölteket. Csak az tud helyesen dönteni, aki a lehető legtöbb információt megszerzi és azok alapján dönt.


A meghívó:

Stubendek László, az MKP komáromi polgármester-jelöltje és helyi képviselőjelöltjei minden héten, kedd délutánonként 16.00 órától egy-egy fontos kérdéskört járnak körbe vendégeikkel, helyi lakosokkal. Az érdeklődők megismerhetik az MKP adott témára vonatkozó programtervezeteit is. Stubendek László, az MKP komáromi polgármester-jelöltje és képviselőjelöltjei szeretettel várnak minden kedves érdeklődő komáromit egy tartalmas órára, beszélgetésre, hogy kötetlen formában, kellemes környezetben, kávé, tea, egyéb frissítő és pogácsa mellett beszélhessék meg a város ügyes-bajos dolgait. Október 12-én leginkább a belváros gondjaira fókuszálva, áttekintve annak jelenét és jövőjét, felvázolva azt is, hogyan oldjuk meg a belváros gondjait. A novemberben záruló beszélgető-sorozat végén Stubendek László a vendégek között egy kétszemélyes wellness-hétvégét sorsol ki.

Mindenkit szeretettel vár kedden 16.00 órától a Vikingbe Stubendek László és csapata.  Mert Komárom többet érdemel.


Választási információk:
Az MKP jelöltjei Komáromban:

[SlideDeck id=’4396′ width=’100%’ height=’300px’]

5 hozzaszolas a ““Ébredj, Komárom” – Meghívó” bejegyzeshez

  1. Munkahelyteremtés:
    konkrétan megfogalmaztam, hogy mit és hogyan teszek

    parkolás:
    konkrétan megfogalmaztam, mit csinálok majd

    folytathatnám, várra is van egy konkrét elképzelésem, nyelvhasználat, roma kérdés, közbiztonság stb.

    ezekről a dolgokról 8 hónapon át beszélgettünk, itt és másutt is, CSAK

    tudod a polginak mégcsak szavazati joga sincs, mindenről 25 dühös képviselő dönt, tehát egy polginak lehetnek jó javaslatai, de ha azt nem tudja megértetni egy testülettel, akkor minden veszett ügy. Komáromnak pedig nem politikus kell most, hanem olyan aki elbeszélgett minden képviselővel, megpróbálja a jó oldalára állítani, hogy szavazatával a város ügyeit segítse. Itt nem igérgetni kell hanem dolgozni. Nem többoldalas megvalósíthatatlan tervek kellenek, hanem menni, tenni és csinálni kell a dolgokat.
    Az elmúlt hónapok alatt hozzászóltam minden Komáromot égető problémához, de dönteniük a képviselőknek kell, egy polgijelölt nem tehet felelőtlenül többoldalas igéreteket, csak egyet tehet, pl az esetemben, hogy azt igéri, hogy az marad aki volt és ez nagyobb és megvalósíthatóbb igéret bármi másnál.

  2. Bószajános- én most is arról beszélek, hogy mindenkit, mind a négy felet meg kell hallgatni! Az emberek nem hülyék, tudnak dönteni. Ami a benyali bábokat illeti, igen azokat senki sem szereti. A diplomácia lényege, hogy határozottan kiállunk saját céljaink mellett és annak megvalósításának érdekében hajlandóak vagyunk kisebb kompromisszumokra.

    A pillanatnyi jelöltekkel a következő a legfőbb problémám:
    NINCS kidolgozott KONKRÉT programjuk! Mindenki csak általánosságokban beszél, de konkrétumot nem látok.
    Te is tudod, hogy segédeztem a Dél-Komáromi polgármester sikeresnek bizonyult kampányában. Attila, első lépésként kiadta a PÁRBESZÉD című kiadványt, amelyben leírta mit fog teljesíteni, ha megválasztják.

    Te is , mint a többi jelölt, csak általános dolgokról beszél mint a munkahelyteremtés, a parkolás megoldása, belváros felélesztése….. de hiányzik a HOGYAN !

    Én Konkrétumokat várok, leírva. Papíron, hogy amennyiben a tervek nem valósulnak meg , azok számonkérhetőek legyenek. Én is tudnék Kánaánt ígérni….

  3. Az igaz nem vagyok politikus, de ezt mindig is hangoztattam. DE !!! Mit jelent az, hogy valaki ért, vagy nem ért a diplomáciához? Diplomáciát szerintem kétféleképpen lehet mívelni: egy, megalkuvó módom, másszóval mindenkinek benyalni a cél érdekében, ami lehet nemes, de átverés is. Másik megoldás kitartani az elvek mellett mégha befeketítik az ember önzetlen céljait. Ma Komáromnak nem alakoskodó, mindenkinek benyaló polgira van szüksége, erre volt már sok példa. Eredmény pusztul a város. Az hogy a kispárt követeléseinek nem engedtem, ez pont azt bizonyítja, hogy a cél érdekében, hajlandó vagyok a legnagyobb értékeimet is feláldozni. Egy jogos ügy, jussunk békés kikövetelése, az sohasen könnyen elérhető cél. Küzdeni, akarni kell.
    Az én diplomáciám lényege nem az, hogy mindenki előtt behódol, hanem a következetesség. Mégha egy küzdelem látszatra vereségre is áll, pont olyankor nem szabad abbahagyni, mert annál már csak jobb lehet.
    Egyenlőre már hivatalosan is jelölt lettem, átvettem a dekrétet, tehát nem én hazudtam. Tudod ha végig versenyben maradok, akkor nélkülem egy jelölt sem fog tudni győzni. A matematika könyörtelen és az én táborom napról napra nagyobb lesz és pont a választások napján fog kicsúcsosodni, mindenkinek az az ezer, lehet több is, szavazat hiányozni fog. Még az sincs kizárva, amit egy vajdasági barátom írt egy nyugatinak.

    Érdekes lenne, ha a Bósza labdába rúgna. Ha eléggé haragszanak az emberek az MKP-re, meglehet, hogy esélye is lesz.

    Tudod ez a verseny négyesélyes, de én már most győztes vagyok, hogy elmondhattam azt, amit akartam egyedüli őskomáromiként, lokálpatriótaként.

  4. Nagymester -Pillanatnyilag számomra egyik jelölt sem elfogató. De nyitottnak kell lenni a világra és meghallgatni mindenkit. Ha ma volna a választás én nem szavaznék egyik polgármester-jelöltre sem. Bastinak volt ideje bizonyítani, Marek szlovák és SMER, Bósza nem politikus és nem ért a diplomáciához, Stubi meg gyenge, nem vezér típus.

  5. Egy fa amelyik nem jo gyumolcsot terem ,abbol a jo kertész biza nem tudá jo nemes olytást véghez vinni inkább aszt szeretné az minden száraz ágát tu”zbe tenni! Hiába vala a holtat élesztegetni s felkeltve aszt ujra mellé fekszeni,kutyábol nem lészen szalonna!

Comments are closed.