Kaszinóváros egy karnyújtásnyira?!


Ma délután rendkívüli testületi ülésen dönt Bábolna önkormányzata a város tulajdonában lévő 90 hektárnyi terület eladásáról. Meg nem erősített információk szerint a vásárló kaszinóvárost létesítene a területen. Pillanatnyilag nagy a titkolózás, de többen tudni vélik King’s City kaszinóváros befektetőiről van szó.  A terület jó fekvése jó egy ilyen komplexum elhelyezésének szempontjából, hiszen az M1 es autópálya és az épülő M81 autóút mellett található félúton Budapest és Bécs között. Komárom város szempontjából is jelentős lenne a kaszinó közelsége, hiszen az oda látogatók bizonyára felkeresnének minket is és nem kevés új munkahelyet is létrehozna a beruházás.

6 hozzaszolas a “Kaszinóváros egy karnyújtásnyira?!” bejegyzeshez

  1. hat nemtudom hogy ez mennyire lenne jo!!! egyreszt ott rengeteg penz forog az ilyen hely vonzana ide az embereket tavolabrol is es ebbol biztos a komarom is kitudna venni a reszet!!! de ahogy az elottem szolo is irta ezek a helyek rengeteg ember eletet teszik tonkre de ami a legrosszab ezzel eggyut jar a szervezett bunozes!!! es minel tobb penzrol van szo annal veszelyessebek a praktikaik!!!

  2. Na és? Emiatt megéri kisemmizni az embereket? Komolyan így gondolod? A szerencsejáték egy szenvedélybetegség, az embereknek amúgy sincs sok pénzük; csak egy újabb lehetőség, hogyan veszítsék el azt is, amit nem kocsmáznak, vagy szívnak el. Régen rossz, ha ez az összes érv a megépítése mellett. Egyebekben tartom magam az előző kommentemhez, nem tudom jó-e ez nekünk vagy sem.

    Persze a gyorsforgalmi út tényleg jó lenne, de nem hinném, hogy ez döntően befolyásolná a megépülést. Egyébként ha már előkerült az autóút terve…én úgy tudom, csak a meglévőt fogják kiszélesíteni 2×2 sávra a távlati tervekben, meg hogy nem nagyon várható a közeljövőben, hogy elkészül. Kivéve a hidat amit megint nagyon ígérnek. Erről te tudsz bővebbet?

  3. Nem éppen ilyen úton kéne elérni a fejlődést és az új munkahelyeket. Egy ilyen komplexum csak kiszolgáltatottá és nincstelenné tenné az embereket. Intézményesített rablás. De lehet, hogy amolyan magyar Las Vegassá válna a környék. Rendezett utcák települések. Nem tudom hogy ez most tényleg jó-e nekünk, vagy sem.

  4. Szerintem nem jön össze, pedig szükség volna a kistérségben új munkahelyekre. Játszani vágyók mindig jönnének. Pest, Győr, Nyitra, Dunaszerdahely… volna ember. Igazi nagy kaszinóváros nem igazán van a környéken. Bábolna is rendszeres bevételhez jutna és biztos lenne a fejlődése. Apuka pókerezik, anyuka a gyerekekkel meg Komáromban strandol közben. Lehetne kistérségi összefogásban családi programokat szervezni. Én nem a szerencsejátékot támogatom, csak a fejlődést. Ha ez az ára…..

Comments are closed.