Újabb támadás a buszpályaudvarnál


Meg nem erősített információk szerint tegnap este megtámadtak egy 17 éves lányt. A többit a hír forrásától (Zoli) idézem:

“Tegnap a buszállomás előtt megtámadtak egy 17 éves lányt (este 20:00 körül). A tettes két sötétebb-bőrű polgártársunk volt, egy férfi és egy nő. A zsákmányuk 20€ volt, a lányt agyrázkódással kórházban kezelik. Az eset úgy történt, hogy a férfi elkezdte simogatni az áldozatot, erre az elkövető nő odalépett a lányhoz, hogy hagyja békén a lány az ő barátját. Elkezdte ütni a nő az áldozatot, közben a férfi elvette a pénzét. Az eset világosban történt, a környéken járkáltak emberek, de egy sem segített a lánynak. Valamit lassan kezdeni kellene az ilyen fajta bűnözéssel “

Sajnos ez nem az első agresszív megnyilvánulás a központi buszpályaudvar környékén. Egy hónapja a pályaudvar melletti aluljárót verték szét ismeretlenek. A múlt héten meg szintén ezen a helyszínen verekedett össze két fiatalember. Egy héttel ezelőtt, az új menetrendek kapcsán már kint jártam és készítettem pár felvételt. Ezeken jól látszik, hogy a buszpályaudvar forgalmi épületén van kamera. Sajnos érthetetlen módon a kamera olyan magasságban van elhelyezve, amely lehetetlenné teszi, hogy az autóbuszra várókat is szemmel tudják tartani városunk rendőrei. Érdemes lenne megfontolni a pályaudvar közelében több ,  alacsonyabban felszerelt kamerát elhelyezni. Nem ártana az sem ha  gyakrabban járőröznének arra rendőreink. Aki tud valamit a tegnapi esetről, az írja meg bátran. Zoltánnak köszönöm az infót.

5 hozzaszolas a “Újabb támadás a buszpályaudvarnál” bejegyzeshez

  1. A kamera biztos azért van olyan magasan, hogy el ne lopják….Majd ezeket a polgártársakat is kitelepítik falura, mint a nemfizetőket….

  2. Zoli -Köszönöm a hírt. A hozzászólásodat az eredeti helyéről áthelyeztem ide. Sajnos egyre több gond van a közbiztonsággal kapcsolatban. mindenki csak ígérget, de nem történik semmi. Ha csak azt nézzük, hogy a Nádor utca is be van kamerázva, mégis sorra törik a facsemetéket és kockakővel dobálják egymást diszkó után a fiatalok..

  3. Nos nem ide tartozik, de ez a legfrisebb hír ezért ide írom:
    Tegnap a buszállomás előtt megtámadtak egy 17 éves lányt (este 20:00 körül). A tettes két sötétebb-bőrű polgártársunk volt, egy férfi és egy nő. A zsákmányuk 20€ volt, a lányt agyrázkódással kórházban kezelik. Az eset úgy történt, hogy a férfi elkezdte simogatni az áldozatot, erre az elkövető nő odalépett a lányhoz, hogy hagyja békén a lány a barátját. Elkezdte ütni a nő az áldozatot, közben a férfi elvette a pénzét. Az eset világosban történt, a környéken járkáltak emberek, de egy sem segített a lánynak. Valamit lassan kezdeni kellene az ilyen fajta bűnözéssel (is).

Comments are closed.