Megtévesztő tábla, még mindig


Épp három hete írtam a Komáromportálon arról, hogy Komáromban a Mártirok útjan a Katica 2 ABC közelében az 1es számú országos főút mellett áll egy tájékoztató tábla, amely az átutazókat próbálja meg útba igazítani. Ezzel csak az a gond, hogy a tábla felirata és az útirány a Monostori Erőd távolsága  helyes, csak az irányt jelző nyíl mutat rossz irányba. Az idegen, Komáromban járatlan átutazót ugyanis a termálfürdő irányába vezeti az egyenesen haladás helyett. Sajnálattal kell megállapítanom, hogy az elmúlt három hét alatt senki sem cserélte le a megtévesztő táblát. El kéne döntenünk, hogy mi is a fontos számunkra, Komáromiak számára. Nem járna nagy többletkiadással az egyébként, mint a képen is látható sérült tábla cseréje.

2 hozzaszolas a “Megtévesztő tábla, még mindig” bejegyzeshez

  1. ME- főleg úgy, hogy a tábla még sérült is. Két hét múlva a Monostori erődben amerikai autó fesztivál lesz. 20.000 látogatót várnak az erődbe. Szerintem a 20.000 ember belépőjéből biztosan futna a táblára is!

  2. Pedig a kis dolgok is sokat jelentenek. Nem lenne tul nagy megeroltetes kicserelni, de sajnos ilyen a helyzet Komaromban… 🙁

Comments are closed.