Hámori József a győztes


Lezárult a szavazás!  Böröczky Úr kérésére 2010 március 11.-én szavazást indítottam arról, hogy mi legyen a komáromi stadion neve. A győztes 117 szavazattal Hámori József lett. Őt Dr. Konkoly Thege Sándor követi  64 szavazattal. Bronzérmesünk Anton Moravcik lett 21 szavazattal.  A többi jelölt  eredményét a képre kattintva tekintheted meg. Az olvasói akarat már ismert, a következő lépés Komárom város képviselőire vár. Az ő feladatuk döntést hozni a Stadion  átnevezéséről. Remélem sikerül összefogniuk és közösen dönteni a kérdésben. Köszönöm mindenkinek a támogatást!


Hámori József – Az egykori, 50-es évek komáromi „Aranycsapatának” játékosa és edzője. Országos szinten is az egyik legismertebb labdarúgó személyiség. Játszott Salgótarjánban és Losoncon egyaránt. Néhány évvel ezelőtt, egyik fia, Vladimír Hámori volt a KFC elnöke.


3 hozzaszolas a “Hámori József a győztes” bejegyzeshez

  1. Külön köszönöm Komáromnak, de azoknak is, akik hozzájárultak szavazataikkal e nemes ügyhöz. Most a KFC klubvezetésén a sor, hogy kérvényezze a stadion elnevezését úgy, hogy figyelembe vegye a nép akaratát. Ezzel gond bizonyára nem lesz, a többit majd meglátjuk. Sok fog múlni az indokláson, amelyet bizonyára jelentéktelen személyemnek kell majd kidolgozni, beleadok “apait-anyait”, hiszen számomra is fontos a bölcs döntéshozatal.
    Mindenkinek szép napot kívánok, és kérem, szeressék továbbra is a KFC-t. A miénk, komáromiaké!

  2. Hámori Roland- Remélem Komárom város képviselő-testülete is képes lesz összefogni és döntést hozni a kérdésben. Örülök, hogy Böröczky úr kérésének helyet adva hozzájárulhattam ehhez a nemes ügyhöz.

  3. A Hámori család nevében ezennel szeretnék köszönetet mondani mindenkinek aki a nagyapámra, Hámori Józsefre szavazott. Büszkék vagyunk arra, hogy még ma is sokan emlékeznek a fociban elért nagyszerű eredményeire es támogatják, hogy az ő nevét kapja meg a komáromi stadion.

    Hámori Roland

Comments are closed.