A minap hívták fel a figyelmemet a Kaufland mellett elhelyezett építményre. Én sem voltam rest és felkerestem a színhelyt. Vasárnap ellenére nem én voltam az egyetlen nézelődő. Többen nézegették a még üresen álló építményt. Már első látásra nyilvánvaló hogy tej árusítására szolgáló létesítményről van szó. A forgalmazó honlapján megtudtam, hogy az automata minden szabálynak megfelel. Két tartályos XL méretű és 200 liter tej tárolására alkalmas. Automata tisztítású és a hibákat illetve a tej mennyiségének hirtelen csökkenését telefonon azonnal jelzi az üzemeltető felé. Az automatát még nem helyezték üzembe. Az előző állomáshelyéről származó árak vannak feltüntetve. Megpróbálok az üzemeltetőtől további információkhoz jutni.  Amint válaszol, az megosztom veletek is.

A legfrissebb hírek szerint az automata már üzemel. A tej ára 50 euro cent.

4 hozzaszolas a “Tejautomata Komáromban” bejegyzeshez

  1. Gratulálok hozzá!Én csak túrót szerettem volna gyártani….lett is.De ez keserű,ehetetlen volt.AUCHAN tejet még nem próbáltam 🙂 Ideje elkezdeni?

  2. Kandika- én rendszeresen készítek kefírt házilag. A tapasztalatom szerint erre a célra a legjobb a legolcsóbb AUCHAN tej. Jobb ízű lesz a kefír mint a friss tehéntejből.

  3. Igen üzemel.És amint látom elég népszerű is 🙂 Még nem kóstoltam,de állítólag olyan minőségű tejet kapunk,ami akár még sajt készítésére is alkalmas lehet…ami ugyebár az üzleti tejjel kivitelezhetetlen.

Comments are closed.