Klapka-kábel


Több éves, ha nem évtizedes problémáról van szó. A Klapka lakásszövetkezet kábeltévé hálózatán a legkissebb eső kapcsán rendszeresen jelkimaradás , adásszünet következik be. Nem szólnék semmit, ha ez egy orkán vagy hatalmas zivatar alatt következne be, de sajnos itt nem erről van szó. A legkissebb nyári zápor is komoly problémákat okoz. Ezek helyreállítására néha a következő nap reggeléig kell várni. A 21. században ezt kicsit érthetetlennek tartom. Ez a probléma már több közgyűlésen is elhangzott a lakók részéről, de javulás azóta sem történt.


A következő furcsaság a Duna Tv . A 16:9 képarányú műsoroknál  elveszik a szöveg egy része. A képernyőn csak a képmező 3:4 arányú képkivágása jelenik meg, televízió típustól illetve képarány beállításától függetlenül. Örömmel fogadom a Klapka lakásszövetkezet véleményét a leírtakkal kapcsolatban.


3 hozzaszolas a “Klapka-kábel” bejegyzeshez

  1. Sajnos az elmúlt 2 hónapban még nem láttam tökéletes képminőséget. Nem tudom mi a probléma, de már rettenetesen unom, hogy szinte naponta telefonálhatnék, hogy melyik adás nem jó. Valójában a beszedett pénzből talán fejleszteni kellene, mert így aztán nagyon sokan elpártolnak Önöktől. Az ember nem kevés összeget fizet, ezért elvárnánk, hogy tökéletes legyen a vétel.

  2. Szerintem csak az a baj hogy a befolyó pénz mennyiséget nem korszerűsítésre fordítják.
    Az udvarukban láttam hogy több régi vevőfejes parabola van. Jobban járnának ha a UPC.-től bérelnének 1 optikai szálat vagy többet. Érdekes a Pickup meg tudja csinálni.
    Náluk látszik hogy a külbecs többet ér mint a belbecs lásd az épület kinézete,a Pickup.-nál is rendben van az épület de a belseje olyan mint ahol sufni tunning folyik.
    De van ami nem változik. Köszönöm hogy megoszthattam a blogban.

Comments are closed.