Jól halad az útépítés!


Három hónap van még hátra a Komáromot délről elkerülő út első szakaszának átadásáig. Megnéztem hogy állnak a munkálatok. A nyugati oldali vasúti illetve közúti felüljáró munkálataiból a vasbeton szerkezetek kivitelezési munkái jól állnak. Az elkerülő út déli végénél a csomópont építési munkái vannak soron. Az út nagyrészén már friss aszfalt burkolat van. A forgalomszámlálás adatai szerint Komáromban az 1-es úton naponta 12.000-14.000 jármű halad keresztül, ezek nagy része kamion. Remélem az út keleti részét is hamarosan elkezdik építeni.

[nggallery id=4]

2 hozzaszolas a “Jól halad az útépítés!” bejegyzeshez

  1. Terebesi- A hétvégén, ha lesz időm kimegyek és fotózok a körforgalom környékén. Jól haladnak a munkák a Kossuth téri körforgalomnál is.

  2. Üdv.! Bocsánat, nem ide tartozik, de szeretném megérdeklődni, hogy várhatóan mikor készül el a második körforgalom. Vagy netán már készen is van? Továbbá tudnál(tok) ajánlani valamilyen honlapot ahol megnézhetném a “kauflandi” körforgalom rajzát/tervrajzát? Az általam ismert internetes térképeken még nincs berajzolva. Már nagyon régen jártam Komáromban és szimplán csak érdekelnek ezek a dolgok.:-) Köszi!

Comments are closed.