A mai naptól több írásom megjelenik majd a Komáromportálon is. Összefogva Lacával remélem sikerül majd elérnünk azt amit mindketten szeretnénk: MEGMOZGATNI A VÁROST !  Itt élünk ebben a városban  hatvanezren. Fogjunk végre össze.  Keressük meg közös céljainkat és tegyünk meg mindent azok megvalósításáért. Tehát várom véleményeteket és a hozzászólásokat. Ne csak olvass, mond el amit gondolsz. Kérdezz bátran! Miénk a város, éljünk vele!

8 hozzaszolas a “Együttműködés- a kezdet” bejegyzeshez

  1. Nocsak mik vannak 🙂 Gratula a terjeszkedéshez, jó lenne eredményeket is látni majd pl.buszközlekedésben 🙂 Hajrá

  2. Abraka- láttam, képpel regisztráltál a komáromportálon. Itt is van rá lehetőség. A profilkép beállítása menüpontban fent találsz egy linket amelyre kattintva az általad használt emailcímhez regisztrálhatsz avatart(képet) amely minden hozzászólásod mellett megjelenik majd minden Gavatart használó portálon.

  3. Sok sikert a közös munkához. Sok jó ötletet és politikai akaratot a megvalósításukhoz.

    Egy várost, egy Komáromot, egy Nagy-Komáromot a Duna két partján, ha sokan fogjuk akarni nincs olyan erő ami ezt meg tudná akadályozni.

  4. Ha már összefogtunk, akkor, küldj emailen egy bannert, és kiteszlek a partnerekhez én is.
    A szerkesztői profilodhoz, rakj egy képet, meg egy pár gondolatot magadról,mert szerintem sokan kíváncsiak Rád, mint ahogy én is voltam!
    Ebből csak előnye válhat bárkinek! Egy kis ismeretség…
    Miért ne lehetnénk mozgalom! Pár ezer ember már tömeget jelent egy ekkora városban! 🙂

    és köszönöm a bizalmat!

Comments are closed.