A kikötői híd még mindig ZÁRVA!


Ma 2010 április 19.-én reggel még mindig nem járható Észak-Komárom kikötőjének bejáratán átívelő híd. Sajnos ez engem ismételten nem lep meg. Már szombaton beszámoltam arról, hogy a munkálatok befejeződtek de nem látom semmi nyomát annak, hogy az átadásra készülődnének. Ismét igazam lett. Ma hétfő van és a híd le van zárva!   Öltözöm és kimegyek szemügyre veszem a helyszínen a munkálatokat..

11:58 – újabb információra tettem szert. Pillanatnyilag  Úgy néz ki a város feladta a küzdelmet. Komárom város honlapján közzétette a beruházó telefonszámát és drótposta címét. Akinek elege van a lezárásból, írja meg bátran a véleményét a beruházó képviselőjének, de a tömeges üres emailek is okozhatnak kellemetlenséget a beruházónak.

12:10 A komáromportál és a komarom.org olvasói nevében én már kértem felvilágosítást  Iveta Fedorová asszonytól. Várom válaszát!

18:30 Megérkezett  Iveta Fedorová gyors válasza, amelyben közölte velem, hogy holnap megtörténik a munkaterület átadása és szerda reggel megindulhat a forgalom a hídon.