Helló Világ! Helló WordPress!


Üdvözlet! Ez az első saját WordPress-bejegyzés. Miután 2010 március 31.-én megszűnik az Extra.hu  ingyenes tárhelyszolgáltatása, költözésre kényszerültem én is. Az elmúlt 5 év alatt sokat változott a világ. Nekem is lépnem kell. Az eddigi HTML alapú oldalról áttértem a PHP-ra.  Nem szeretnék műszaki dolgokba belemenni. A lényeg hogy az érdeklődők itt könnyebben és gyorsabban tudnak keresni az adatbázisnak köszönhetően. Mivel nekem sem kell minden bejegyzésnek külön oldalt létrehozni, így valószínűleg gyakrabban fogok majd bejegyzéseket létrehozni. Természetesen várom a ti hozzászólásaitokat is. Egyelőre még kicsit felemás az oldal, de dolgozom a magyarításon. Remélem nem adom fel és hamarosan sikerül mindent lefordítani. Pillanatnyilag az ékezetekkel szenvedek. Valahogy nem igazán szereti a php kód a magyar ékezetes betűket. Gondolom ezen hamarosan túljutok. A Régebbi bejegyzéseket megpróbálom áthozni ide, de ez időt vesz majd igénybe. Semmi sem megy azonnal. Ígérem  kitartó leszek.

A legnagyobb változás talán az, hogy kevesebb színnel és több szöveggel találkozhatsz majd. Kicsit retro irányba indultam el ezzel a hagyományos papíralapú napilap formátummal. Remélem nektek is tetszik majd. Sem a diszlexiám sem a diszgráfiám nem javult, tehát hibátlan bejegyzésekre ne igazán számítson senki. Szívesen fogadok minden véleményt és hozzászólást.

Mától lehetőség nyílik a bejegyzések közzétételére a  Facebookon  közösségi portálon, valamint azok nyomtatására .

2 hozzaszolas a “Helló Világ! Helló WordPress!” bejegyzeshez

  1. Ez az első hozzászólás. Remélem ti is követitek a példámat és írtok. Tudom, hogy páran nem akarnak elsők lenni ezért most már lehet írni bátran. Én voltam az első

Comments are closed.