Elsőként nálam jelent meg hír arról, hogy a komáromi kórházról eltűnt a legfontosabb felirat, maga a Kórház. Ezt az intézményt üzemeltető vállalkozás a fontosabbnak vélt “Üdvözöljük” feliratra cserélte.  Miután a kórház vezetése az országosra duzzadt felháborodáshullámra inkább arroganciával mint kompromisszumkészséggel reagált, az Egy Jobb Komáromért polgári kezdeményezés előbb aláírásgyűjtésbe kezdett, majd a mai nap délutánján akcióba lépett. Boldoghy Olivér, Knírs Imre és Less Károly a helyszínre vonult és az új Üdvözöljük tábla alá elhelyezte saját maga által készített Kórház feliratot. Beszámolók szerint a kifeszített molinó körülbelül fél óra elteltével eltűnt.  A Bumm információi szerint a biztonsági szolgálat munkatársa távolította el.


[nggallery id=94]

Video:Králik TV, Foto: EJK

 

20 hozzaszolas a “A kórházharc folytatódik !” bejegyzeshez

  1. Fény te beteg vagy.Az tu”neteket megszu”nteto” kisiparosaid fo”no”ke egy elmeháborodott ujkapitallsta fehérko”ppenyes hohér.Atlagba véve a szakmák ko”zu”l a te tu”neteket megszu”nteto” kisiparosaid halnak meg ido” elo”tt az ku”lo”nboi”zo” szakmákban dolgozok ko”zu”l!Miért?Mert a munkájuk során soha nincs siker élmény!Pontossabban az emberek nagyrészét elteszik láb alol de mielo”tt eszt lassu modszerekkel késlelteték jol megszedik magukat!Vajon lehet e gyogyíttani tu”neteket megszu”nteto” kemikáliákkal?????A legjobb gyogyszer, orvosság a bajmegelo”zés!Fény mielo”tt a haverod szembetalálkozik a saját stábjával tetesse ki Magyarul is a Korház feliratot mivel a magyarul kotyogo ,megto”rt,meggyo”to”rt embrek zsírjábul éll o” és az egész bandája!!!!

  2. Meg kell jegyezni a békés módszer a legjobb. A szanitkasok temyleg nemtehetnek rolla. Ez nemcsak biznisz. Az igazgato ur pedig egy valodi szemelyiseg. Ugyes rs ratermett manadzser akit nagy tisztelet ovezett meg a disjockey korszakabol.igen is meg tobb ilyen szakemberre van szuksege a varosnak es nemcsak nagymesteri szajkaratesokra.

  3. A korház parkoloja jo o”tlet,fél Komáromot oda és kész!!!!60 ember eggy-séges kiáltása rengetné bele az egész várost!!!!!!

  4. Olivér- Az útlezárás törvénysértés lenne, sőt a Kórház esetében annak is minősített esete. Nem szabad elfelejteni, hogy ÉLETMENTÉSRŐL van szó. A mentők mozgása nem korlátozható. A kórház előtti demonstrációt is erre hivatkozva fogja megtiltani a rendőrség.

    Más békésebb megoldást kell keresni. Jó ötlet lehet a Kórháztól rendelőt bérlő orvosok elcsábítása a belvárosba, mondjuk Kollár új épületébe. A kórháznak 2-3 felmondott bérlemény már jelentős bevételkiesésnek számít.

  5. Sajnos korlátozottak az eszközeink, nincs annyi pénzünk, hogy még néhány táblát elkészítsünk, a kerítés falára pedig festeni nem akartunk, mert az már garázdaságnak minősülhet, bár az is egy fajtája a tiltakozásnak … meglátjuk, hogy mit hoz a panaszlevél, Chmel irodája, a jogsegély-szolgálat és a médiafigyelem … bízzunk a legjobbakban … de ha ezek sem vezetnek eredményre, készek vagyunk radikálisabb (törvényes) eszköket is bevetni, pl. tüntetés, részleges útlezárás (nem a kórház bejáratánál!), bojkott, stb. …

  6. a 90-es evek elejen izraelben jartam a jeruzsalemi egyetemen ahol eloadtak az abszolut vedekeesi mechanizmust ami nekik sikerult majd 2000 even keresztul a diaszporaban egyszeru az elv ezt irtak a francia zsidok a toluk segitseget kert spanyol zsidoknak a szentvanyi eji progrom uta HA KULTARATOKBAN NYOMNAK EL GYERMEKEITEKET MUVELTESSETEK EZ IRANYBAN ,HA PENZETEK VESZIK EL GYERMEKEITEKBOL BANKAROKAT NEVELJETEK stb,amiben a tobbseg elnyom abban erosodjetek ezt a felfogast kell magunkeva tennunk es ez serint cselekednuk es peldat mutatni a felirat ha csak 1 percig is volt ott ott volta baj az hogy 2szor es sokadszor nem kerul vissza addig mig ott is tud maradni

  7. Kit irtanak nagymester ? Most mivan ? A kórházat kevered a politikával ami nemszép. Az meg hogy magyarul szólnak bent hozzád természetes. Ahhoz nem kell sem politika sem uszitgatás. Te milyen feliratról beszélsz ?

  8. Fény,olajlámpa a véka alatt,ne látod,hogy a nemzet szo szaporodásrol regéll s nem a mu” nyelvtani nyelvekro”l.Ki kell irni a komromi korházra,hogy utoljára viszont látásra.
    Amugy meg ,hogy a soviniszta,neo-liberális bolsi ko”ro”k keverik a szart és irtsák a magyart az már megszokott.

  9. Allittolag a Rozália templom falára is rovásírással firkáltak ami igen kapoira jo”n a sovinizmus szarkevero”inek!A komromi városi kamerarendszerbu”l meggazdagodott éllo”sko”do”,korrfupt volt városi vezetés és annak városi polcos alakulata s annak vezérei veszéjeztetve érzik a punkcioikat igy akarván elterelni a figyelmet az saját u”zérkedéseikro”l!Miért vala oly kamerarendszer amelyik szellemképeket sugároz???Kinek jo ez????

  10. Ez szép munka volt,bár ez a korrupt ,liberálkapitalista káoszrendszer céltudatossan táplálja,generálja ez jellegu” sovinizmust,mely elterli az rettenetes sociális helyzetro”l a figyelmet.

  11. Jockey- köszönöm! Mindenki egy kicsit óvatos. Én is előbb érdeklődtem ezzel kapcsolatban a Facebookon az EJK profilján.. Innen indult a hír és a közfelháborodás.. Bevallom aznap elmentem a kórház előtt és nem vettem észre. Tehát mindannyiunk nevében köszönöm! Varga Tamás képviselő úr is gyorsan lépett és panasszal fordult az érintett hatóság felé. Tamás, köszönöm!

    Bumm utánajárt és megvárta a szóvivő válaszát, ezért a későbbi időpont, gondolom ebben a másik Béla megerősít 🙂

  12. Én voltam aki írt Bélának. A tábla csere tényét frissíbe azonnal elküldtem neki és a BUMM-nak is. Béla lereagálta. A Bumm gondolom Béla után 🙂

  13. Olivér- Én köszönöm azoknak akik nyitott szemmel járják a város és email-ben tájékoztatnak! Nem én fedeztem fel a táblacserét, felhívták rá a figyelmemet ! Én csak tovább adtam, közzé tettem az információt.

Comments are closed.